To je to što me zanima!

Juve izbjegava SAD: Boje se da Ronaldo ne završi u zatvoru

Riječ je o istrazi zbog optužbe Kathryn Mayorga da ju je Ronaldo silovao u Las Vegasu prije deset godina, još kao igrač Uniteda. Žena tvrdi da joj je CR7 platio 375 tisuća dolara za šutnju, a on sve demantira
Vidi originalni članak

Juventus ovog ljeta utakmice Champions Cupa neće igrati u Americi nego u Kini i Singapuru jer ih je strah da im odmah po slijetanju na tlo Sjedinjenih država zbog optužbi za silovanje ne uhapse Cristian Ronalda.

New York Times piše kako su u tijeku pregovori sa medijskom kompanijom Relevent Sports koja organizira Champions Cup i sa kojom Juventus ima višegodišnji ugovor o tome da Stara dama ovog ljeta ne dođe u SAD nego ode u Aziju.

Kathryn Mayorga je Ronalda optužila da ju je silovao 2009., tada još kao igrač Man Uniteda u jednom hotelu u Las Vegasu. Riječ je o slučaju starom deset godina, a ponovno otvorenom prošlog rujna.

Mayorga tvrdi i da joj je nogometaš platio 375.000 $ za šutnju, a Ronaldo opovrgava sve Mayorgine navode tj. optužbe. Tvrdi da je u pitanju 'fake news', ali policija Las Vegasa istražuje optužbe.

Juventus će tako igrati Champions Cup, ali ne kao dio američkog nego azijskog turnira na kojem se očekuje i sudjelovanje Manchester Uniteda i Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • fantom na bickilu 21.03.2019.

    Koga zanimaju oederska posla....

  • gregor crna ovca 21.03.2019.

    Uhapse ili uhite ccc

  • sena2 21.03.2019.

    Pa idu na pripreme bez Ronalda!Jbt koja znanstvena fantastika

Komentiraj...
Vidi sve komentare