To je to što me zanima!

Juve je sjajan u gostima: Bez Ibrahimovića u utakmici odluke

Milan je ove sezone dvaput sa Zlatanom u sastavu izgubio od Torineza, nedavno je na Meazzi u kupu bilo 1-2. Milan ima bod više od Juvea, koji ima utakmicu manje
Vidi originalni članak

Juventusu je svejedno je li prvenstvo ili kup. Nitko ga ove sezone nije dobio. Da nije remizirao deset puta u 23 utakmice, već bi bio blizu naslova prvaka. Ovako bi večeras na Giuseppe Meazzi u derbiju s Milanom mogao odlučiti tko će biti “kralj Apenina” ove sezone.

- Ova utakmica neće odlučiti tko će biti prvak, ali itekako može usmjeriti prvenstvo na našu ili njihovu stranu - rekao je trener Milana Massimiliano Allegri.

Trener koji je prošle godine Milan odveo do naslova na velikim je mukama prije velikog sraza. Nema Boatenga i Seedorfa, upitan je Nesta, a što je najgore, Zlatan Ibrahimović ima još jednu utakmicu suspenzije. Oko Ibre se sve vrti u igri talijanskog prvaka, zabio je 15 golova, asistira, diže navijače, ali domaći će morati napasti bez njega.

Milan je ove sezone dvaput sa Zlatanom u sastavu izgubio od Torineza, nedavno je na Meazzi u kupu bilo 1-2.

- Dobri su oni i bez njega, to neće biti ključno, ne smijemo se zavaravati - upozorio je suigrače Giorgio Chiellini.

Andrea Pirlo deset je godina bio jedan od zaštitnih znakova “rossonerra”, ali ga je prošlog ljeta čelništvo neshvatljivo pustilo da ode u Torino. Pirlo je u “staroj dami” potvrdio da je još genijalan igrač, 32 godine nisu mu uteg.

- Ne mogu to shvatiti, kako su to mogli učiniti. Andrea je sjajan igrač i zbog njega je Juventus u prednosti u derbiju - komentirao je iz Pariza Carlo Ancelotti, koji je sjedio na klupi obaju velikana.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • KristianVeliki 25.02.2012.

    FORZA JUVE <3

  • ice_man 25.02.2012.

    Forza Milan!

  • ŠimeŽunić 25.02.2012.

    Navijac Reala uz Milan danas :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare