To je to što me zanima!

Juve mu promijenio mišljenje: Bio sam jako blizu mirovine...

Oduvijek sam mislio kako će se povući kad napunim 28 godina i bio sam jako blizu da tako i bude nakon svađe s Robertom Mancinijem, priznao je Carlos Tevez
Vidi originalni članak

Napadač Juventusa Carlos Tevez otkrio je kako više neće igrati za reprezentaciju Argentine te kako je prošle godine bio vrlo blizu odluke da završi karijeru.

- Gotovo je, rekao sam što sam imao o reprezentaciji i nemam što dodati. Bio sam iskren, rekao sam što mislim i ako ponovno govorim o tome možda će netko protumačiti kako se želim vratiti - rekao je Tevez o reprezentaciji.

Nakon toga se osvrnuo na klupsku karijeru te je priznao kako je skoro otišao u mirovinu nakon svađe s tadašnjim trenerom Manchester Cityja Robertom Mancinijem.

- Oduvijek sam mislio kako će se povući kad napunim 28 godina i bio sam jako blizu da tako i bude nakon svađe s Robertom Mancinijem. Bio sam umoran. Proveo sam šest godina u Engleskoj, osvojio Ligu prvaka s Unitedom, FA kup sa Cityjem, osvojio sam dosta toga i želio sam se povući - rekao je Tevez te zaključio kako je mišljenje promijenio zbog Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kahn 1 07.08.2013.

    e ako je tevez naeka spica onda neznam sta da komentarisem

  • mr johnny 07.08.2013.

    Juve igra 3-5-2...to su ti dva napadača

  • Josrob 07.08.2013.

    Tevez nije los igrac ali itekako nije ko nekad u svojim starim danima ipak su godine stisle al neka vrijeme ce pokazat dali jos ima nos za gol ko nekad...daj boze da poslzi juveu,u tandemu sa llorenteom moze napravit cuda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare