To je to što me zanima!

Juve najstarija momčad Lige prvaka, Dinamo drugi najmlađi

nogometni portal Goal.com napravio je poredak svih momčadi u Ligi prvaka po prosječnoj starosti igrača. Juventus ima najstariju momčad, dok je Dinamo drugi najmlađi
Vidi originalni članak

Vratila nam se Liga prvaka. Od utorka 13. rujna kreće najmoćnije klupsko nogometno natjecanje u svijetu u kojem Hrvatska opet ima svog predstavnika. 

Dinamo u srijedu 14. rujna gostuje kod Lyona, a potom u drugom kolu 27. rujna dočekuje Juventus na Maksimiru.

Uzimajući u obzir popis igrača prijavljen Uefi, uključujući i B listu, nogometni portal Goal.com napravio je poredak svih momčadi u Ligi prvaka po prosječnoj starosti igrača. Juventus ima najstariju momčad, dok je Dinamo drugi najmlađi. 

Na Goalu pogledajte tko ima mlađu momčad od "modrih".

Idi na 24sata

Komentari 14

  • It's kišing 12.09.2016.

    A moj Man Utd van konkurencije...

  • GuŠP09 12.09.2016.

    A dije naš ajduk i naši tići ae

  • danec 12.09.2016.

    Baš tako, kao i mi što smo katastrofa. Mamić i uprava napolje. Tek sad se vidi njihova škrtost i nesposobnost da dovedu kvalitetnog napadača. Nemogu vjerovati da nisu bili u stanju tri mjeseca naći rješenje pa neka košta, jer ova dva panja nisu sposobna ni u prvoj HNL zabiti gol. Ako to dosad niko još nije svatio serem mu se u struku. A Cico me neugodno iznenadio, mislio sam da ima muda ali nula. Zar nije u stanju maknuti antolica. Pa konstantno igrač manje. Toliko je prilika dobio do sad. Pa nije Maradona. Sve najgore utakmice u sezoni smo igrali sa njim, čudno one najbolje bez njega. Pa dajte više prestanite nas vuci za nos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare