To je to što me zanima!

Juve obožava Mandžu: Smislili način kako nagraditi 'ratnika'

Doživotnim ugovorom zarada bi mu narasla, a sama ideja Juventusa da ga 'veže' za svoj dres do kraja njegove karijere govori o tome koliko ga u Torinu vole i cijene već tri godine
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić voli Juventus, a u Juventusu vole njega. Potvrda za to stigla je ovo ljeto kada se (opet) nagađalo o njegovom odlasku iz Italije, međutim, on je ostao vjeran 'staroj' dami i treću godinu zaredom.

To mu je prvi klub u karijeri u kojem se zadržao duže od dvije godine da bi sezonu otvorio s dva gola u tri kola.

Sve to nagnalo je čelnike prvaka Italije da mu ponude ugovor do kraja karijere!

Corriere dello Sport tvrdi kako Juve planira započeti pregovore kojim bi omiljenog 'ratnika' zadržali u svojim redovima do kraja.

Mario više neće igrati za Hrvatsku, povukao se nakon srebra u Rusiji i sada je, u 32. godini, posvećen samo klupskim obvezama.

Vjeruje se kako Mandžo u Juveu zarađuje oko četiri milijuna eura godišnje.

Naravno, novim ugovorom zarada bi mu narasla, a sama ideja Juventusa da ga 'veže' za svoj dres do kraja njegove karijere govori o tome koliko ga u Torinu vole i cijene.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • schulz_1 09.09.2018.

    nek nabavi smisao za humor onda, jer mu je zajebancija stran pojam

  • bianconeri_zgb 09.09.2018.

    Nakon nepune dvije godine juventusovi navijaci mu naprave koreografiju, to su jos radili samo za buffona i del piera pa sad si samo zamislite ko je manđo u juventusu i kakav status ima kod najvjernijih navijaca juventusa. Zaslužio ke ovo sve kaj mu se događa i nadam se da će karijeru zavrsit u juventusu. ⚪⚫

  • profi19 08.09.2018.

    Treba uvesti nagradu marija mandzukica. Za najborbenijeg igraca utakmice, turnira ili sto vec....

Komentiraj...
Vidi sve komentare