To je to što me zanima!

Juve otvorio Serie A slavljem, Schalke remizirao s Bayernom

Branitelj naslova prvaka Italije Juventus otvorio je novu sezonu Serije A pobjedom protiv Chieva (1-0). Schalke je otkinuo dva boda Bayernu u debiju Xabija Alonsa...
Vidi originalni članak

Nova sezona talijanskog nogometnog prvenstva počinje ovaj vikend, a čast da je otvori imao je branitelj naslova prvaka Juventus koji je gostovao kod Chieva u Veroni. 'Stara dama' dobila je svojstveno , minimalnim rezultatom 1-0.

Massimiliano Allegri debitirao je na klupi Juvea koji je već u sedmoj minuti zabio gol koji je presudio utakmicu. Carlos Tévez ubacio je iz kornera, a na drugoj statvi Biraghi nespretno zahvatio loptu i poslao je u svoju mrežu.

U večernjoj utakmici Roma je pobijedila Fiorentinu na Olimpicu 2-0. Rimljani su poveli preko Radje Nainggolana koji je sjajno dočekao odbijanac nakon šuta Gervinha u 28. minuti, a dvojac je samo zamijenio uloge u sudačkoj nadoknadi. Nainggolan je proigrao Gervinha, a Bjelokoščanin zaobišao golmana i postavio konačan rezultat.

Alonso debitirao u remiju Bayerna

Nakon uvodne pobjede protiv Wolfsburga, Bayern već nakon drugog kola nije stopostotan. Schalke je u Gelsenkirchenu odigrao 1-1 s Bavarcima za koje je od prve minute zaigralo najnovije pojačanje iz Reala Xabi Alonso .

Robert Lewandowski u desetoj je minuti odigrao dupli pas sa Sebastianom Rodeom nakon kojeg nije imao težak zadatak zabiti u praznu mrežu za vodstvo Bayerna, ali plavi se nisu predavali. U 62. minuti poravnao je Benedikt Höwedes kojemu je "asistirao" Dante nakon slobodnjaka.

Serie A, 1. kolo

  • Chievo - Juventus 0-1 (Biraghi 6' (ag.))
  • Roma - Fiorentina 2-0 (Nainggolan 28', Gervinho 90+3')

Bundesliga, 2. kolo

  • Schalke 04 - Bayern 1-1 (Höwedes 62' / Lewandowski 10')
Idi na 24sata

Komentari 52

  • 1980bena 31.08.2014.

    nisu igrali tika taku,i s obzirom da nije bilo martineza,alcantare,robbbena,riberia,i schweinia,bod je dobar!!!bayern zakon!

  • chaz michael michaels 31.08.2014.

    pa taj Gladijola je totalno uništio taj bayern

  • Hrvatina17 31.08.2014.

    Talijanska liga i Bayern nikad losiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare