To je to što me zanima!

Juve pobijedio oslabljeni Milan i približio se samom vrhu lige

Trener Milana Stefan Pioli za derbi s Juventusom nije mogao računati na Antu Rebića koji je pozitivan na korona virus, a Zlatan se nije još uvijek u potpunosti oporavio od ozljede...
Vidi originalni članak

Juventus je srušio Milan (3-1) na San Siru u 16. kolu talijanskog prvenstva i nanio momčadi Stefana Piolija prvi ligaški poraz u ovoj sezoni. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlična utakmica na San Siru. Obje momčadi otvorile su utakmicu polu-šansama, a prvu obećavajuću imao je Milan u 7. minuti kada je Samu Castilleja odlično prošao nekoliko igrača, ali njegov udarac obranio je Szczesny. 

MILAN - JUVENTUS Osiromašeni derbi: 'Ibrahimović je bolje, ali se još neće vratiti...'

Juventus je na prvu pravu priliku čekao do 16. minute kada je Federico Chiesa imao odličnu priliku, ali pogodio je samo stativu. Za promašaj se iskupio dvije minute kasnije kada je odlično reagirao na ubačaj Dybale i zabio pokraj nemoćnog Donnarumme.

Milan je do izjednačenja došao pred kraj prvog poluvremena kada je mladi branič David Calabria (24) silovito potegao s ruba šesnaesterca i pogodio u same rašlje.

Novo vodstvo Pirlovoj momčadi donio je ponovno isti igrač. Chiesa je ponovno zabio na asistenciju Dybale. Potvrdu pobjede Juventusa osigurao je McKennie na asistenciju Kuluševskog u 76. minuti.

DRAMA NA VRHU SERIE A Rebić asistirao i Milan je opet prvi, bivši dinamovac briljirao!

Milan je u ovoj utakmici bio oslabljen ne igranjem našeg reprezentativca Ante Rebića, koji zbog pozitivnog nalaza na korona virus nije konkurirao za utakmicu, i Zlatana Ibrahimovića koji se još uvijek oporavlja od ozljede.

INTER IZGUBIO Sampdoria srušila nevjerojatan Interov niz, Broz asistirao...

Vodeći Milan ostao je na 37 bodova, jednim više od prvog pratitelja Intera, dok je Juventus ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto a 30 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 07.01.2021.

    Dobro,zasluženo i očekivano Juventus dobio,oni su realno space shuttle za sve u Serie A.

  • 07.01.2021.

    Nije ibra bas supermen godine stizu ne oporavlja se bas kako prica

  • area 62 07.01.2021.

    Čestitke Juventusu... Sve zasluženo ⚽ Bez nekih se ne može, ali Milan hrabro pao 🤐

Komentiraj...
Vidi sve komentare