To je to što me zanima!

Juve se pridružio Interu u lovu na Ivana Rakitića

Dvoboj između Schalkea i Porta pogledala je i skupina Juventusovih skauta. Imali su samo jedan zadatak: detaljno \\'snimiti\\' Ivana Rakitića...
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni prvak Inter krajem prošlog tjedna otvoreno je izrazio interes za hrvatskog reprezentativca i člana Schalkea Ivana Rakitića poslavši u Gelsenkirchen na pregovore glavnog skauta Marca Brancu. Par dana kasnije tu informaciju je potvrdio i sam Rakitić.
- Istina je. U klubu su bili predstavnici Intera. Meni je to sve vrlo interesantno, jer Inter je veliki klub koji se ne odbija tako lako. No, moram napomenuti da o svemu odlučuje Schalke - izjavio je 19-godišnjak koji s 'Plavima' ima potpisan ugovor do 2011. godine.
U lov na nadarenog hrvatskog veznjaka ovog tjedna uključio se još jedan talijanski nogometni velikan. Prema izvještaju njemačkih medija, dvoboj Lige prvaka između Schalkea i Porta u AufSchalke Areni uživo je pogledala i skupina Juventusovih skauta. Imali su samo jedan zadatak: detaljno 'snimiti' Ivana Rakitića.
O slučaju 'Rakitić' oglasio se i Zvonimir Boban, koji je navodno izjavio da ga Rakitić jako podsjeća na mladog Dejana Stankovića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • panna42 21.02.2008.

    Nek on ostane u Schalkeu još bar 1 sezonu,nek tu igra tamo će samo sjediti na klupi! By PANNA

  • torcida_4ever 21.02.2008.

    ako je tako ajde u juve!!!

  • Hansov mali 21.02.2008.

    a šta tebi nije jasno kad netko kaže juve, majketi? ziher si odmah pomislio da se radi o st. etienneu ili monchengladbachu

Komentiraj...
Vidi sve komentare