To je to što me zanima!

Juve srušio Romu: Poništen gol i penal vući će repove još danima

Roma je umjesto izjednačenja doživjela šok kada je Szczesny obranio kazneni udarac Veretoutu. Francuz je baš danas prvi put promašio penal u dresu Rome, a prethodno je pogađao čak 13 puta
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa su u susretu 8. kola talijanskog prvenstva Serie A na svojem Juventus stadionu svladali Romu 1-0 (1-0). U uzbudljivoj utakmici Juve je nastavio pozitivan niz i stigao do četvrte pobjede zaredom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini pogodak na susretu postigao je Kean u 16. minuti i to nakon ubačaja De Sciglia, bivšeg beka Milana kojeg je Juventusova struka praktički otpisala.

Pred kraj prvog poluvremena dogodila se dvojbena situacija u kojoj je Roma stigla do pogotka, no sudac Daniele Orsato poništio je gol i dosudio kazneni udarac. Tammy Abraham je ispremiješao obranu 'stare dame', poslao loptu za Mhitarjana, kojeg je, potom, srušio golman Juventusa Szczesny. Lopta se odbila natrag Abrahamu i Englez ju je poslao u mrežu za izjednačenje 1-1.

Ipak, Orsato je momentalno poništio gol i pokazao na bijelu točku što je potvrdio i sa suradnicima u VAR sobi. Szczesny je dobio žuti karton.

Roma je umjesto izjednačenja doživjela šok kada je Szczesny obranio kazneni udarac Veretoutu. Francuz je baš danas prvi put promašio penal u dresu Rome, a prethodno je pogađao čak 13 puta.

U drugom poluvremenu Romi se provjeravao novi potencijalni penal nakon što je Pellegrini pao u kaznenom prostoru, no od njega nije bilo ništa.

Valja istaknuti i atraktivan pokušaj Bernardeschija škaricama poslije ubačaja De Sciglija. Upravo je ovaj dvojac često na paljbi kritika navijača 'stare dame'.

Juventus je ovom pobjedom skočio na sedmo mjesto sa 14 bodova, koliko imaju i peti Lazio te šesta Atalanta, dok četvrta Roma ima bod više.

Na vrhu je Napoli s maksimalna 24 boda, dva manje ima drugi Milan, dok je prvak Inter treći sa 17 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Palmanova 18.10.2021.

    ono je ili gol.ili crveni Scesniju.Ricoli je gobbo ladro oduvijek bio.znao je da bi mogao biti gol,pa nije pustio prednost.a kad dajes penal onda su sanse uvijek 50-50 bolje za gobbe ladre, nego kad je bio gol u pustanju prednosti

  • pfc 18.10.2021.

    Solidan Juve ali pitanje je dokle ce stic s ovakvom igrom iako puno igraca je falilo…ugl,moram napomenut cim je usao Arthur odmah mi se svidio i kad se vrati Dybala bit ce to puno bolji Juve

  • 18.10.2021.

    Drago mi je zbog juventusa,sad je dokazano da je Pirlo bio promasaj,mic po mic sve sjeda na svoje mjesto!Alegri doktor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare