To je to što me zanima!

Juve traži čudo: Tko ne vjeruje u prolaz neka ne ulazi u avion!

U srijedu nas očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa na Santaigo Bernabeuu. Real je u Torinu slavio 3-0, ali trener Stare dame Allegri vjeruje u čudo
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna odigrana je prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida u Torinu, a Real je slavio s 3-0. Juventus je izgledao vrlo loše u toj utakmici i Madriđani su ih u potpunosti nadigrali. Golove za Real zabijali su Marcelo i dva puta Cristiano Ronaldo.

Da stvar bude gora za navijače Juventusa,njihov ponajbolji igrač Paulo Dybala zaradio je u 66. minuti utakmice drugi žuti karton zbog čega ga neće biti u uzvratnoj utakmici na Santiago Bernabeuu koja se igra u srijedu, a osim njega, utakmicu će propustiti i njihov stoper Barzagli zbog ozljede.

ODBIJEN ZAHTJEV Strah od osvete: Iz Liverpoola traže bolju policijsku zaštitu

Iako mnogi ljubitelji nogometa smatraju kako je pred Juventusom nemoguća misija, njihov trener Massimiliano Allegri vjeruje u čudo.

- Tko ne vjeruje da možemo proći Reala neće ući u avion! 

Svoje viđenje ove utakmice dao je i stoper Juventusa Giorgio Chiellini rekavši kako je u životu i nogometu sve moguće.

- U nogometu i životu nikad ne znaš što se može dogoditi. Potreba nam je savršena utakmica, sreća i zrno one pozitivne ludosti. Ako povedemo 1-0 sve je moguće.

ZAMJENA ZA COUTINHA Juventusov Dybala broj jedan na listi želja Jurgena Kloppa...

Podršku svojim bivšim suigračima dao je i veliki Andrea Pirlo koji je crno-bijeli dres nosio od 2011. do 2015. godine prilikom čega je odigrao 164 utakmice u kojima je zabio 19 golova i podijelio 38 asistencija.

- Naravno da je povratak moguć, samo treba vjerovati i biti na razini. Istina, to je jedno od najtežih gostovanja na svijetu, ali Juventus ima kvalitetu za takvo nešto - jasan je Pirlo.

Prema navodima stranih medija, Juventus bi na Bernabeu mogao istrčati u formaciji 4-2-4, a u napadu bi zaigrali Gonzalo Higuain, Douglas Costa, Juan Cuadrado i naš Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sve u 16 11.04.2018.

    Suti,sam cea letjeti do Madrida🤣🤣

  • 10.04.2018.

    Mislim da Juve nema sta tarziti osim jos mozda nekoliko golova u Buffonovoj mrezi. 😀

  • nav1e 10.04.2018.

    Poanta je u tome da Juve trazi puno vece cudo nego Roma danas, jer love gubitak od 3-0, a ne igraju uopce doma nego u gostima. I to je 3-0 tek dovoljno za produzetke, dakle 4-0 ili 4-1 usred Madrida nabiti Real treba. Nista, good luck.

Komentiraj...
Vidi sve komentare