To je to što me zanima!

Juve u Bologni kao kod kuće: Vidal i Chiellini za novo slavlje

Bologna je dočekala Juve u 15. kolu Serie A. Juve je ovdje samo jedanput izgubio i to 1998. "Stara dama" slavila je 2-0 golovima Artura Vidala i Giorgija Chiellinija...
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa otvorili su 15. kolo talijanskog nogometnog prvenstva u gostima kod Bologne. "Stara dama" slavila je 2-0 golovima Vidala i Chiellinija. 

Juventus je pritisnuo od prve minute i poveo već u 13. minuti utakmice. Vidal je pokazao da je u sjajnoj formi. Čileanac je prihvatio dugu loptu i mirno zabio za vodstvo.

Bologna i Juventus odigrali su 31 međusobnu utakmicu, a Bologna je dobila tek dvaput. Posljednji put srušili su Juve prije više od dvije i pol godine i to u Torinu. Kod kuće su dobili "Staru damu" samo jednom i to 1998. godine.

Nije aktualni prvak Italije dopustio iznenađenje. Juventus je bio bolji iako je i Bologna imala svoje šanse. Giorgio Chiellini je u 90. minuti zapečatio pobjedu "Stare dame".

Juve je ovom pobjedom pobjegao Romi na 6 bodova, odnosno Napoliju na 9.

Roma i Napoli svoje utakmice igraju u subotu i nedjelju. 

Napoli u subotu dočekuje Udinese, a Roma dan kasnije Fiorentinu.

Serie A, 15. kolo:

  • Bologna - Juventus 0-2 (Vidal 13, Chiellini 90)
Idi na 24sata

Komentari 7

  • marsel100 08.12.2013.

    najjaci smo forzza juveeee!!!

  • globus 07.12.2013.

    Bez Pirla, Bonuccija, Lichta, Asamoaha, Teveza i Llorentea u početnoj postavi i opet dominacija bez primljenog pogotka! Velik je Juventus

  • pfc 07.12.2013.

    Prejaki smo!!!! Sad u Istanbul po pobjedu ko prosle godine u Ukrajini!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare