To je to što me zanima!

'Juventini' iz Rusije najveći su navijači Pjace i Mandžukića...

Dečki su prognozirali 2-1 pobjedu Hrvatske nad Islandom i gol Mandžukića. Jedini problem bi mogao biti taj što - Mandžo vjerojatno neće igrati
Vidi originalni članak

Navijačka ludnica vlada u ruskim gradovima u kojima se igra Svjetsko prvenstvo. No, skupina nogometnih fanatika i navijača Juventusa otišla je korak dalje te u Rostovu dočekala hrvatsku nogometnu reprezentaciju ispred hotela.

Nije ih pretjerano bilo briga za Lovrena, Vidu ili Modrića. Pogotovo ih nije bilo briga za Perišića i Brozovića iz Intera, Badelja iz Forentine ili Strinića iz Milana. Oni su došli isključivo zbog Juveovog senatora Marija Mandžukića i hitronogog Marka Pjace.

POGLEDAJTE VIDEO: Skupina navijača Juventusa došla podržati Mandžu i Pjacu

- Lijep pozdrav iz Rostova, mi se nalazimo ispred hotela gdje je upravo došla hrvatska reprezentacija koju su dočekali, ne biste vjerovali, navijači Marija Mandžukića iz Rusije. Dečki navijaju za Juventus, oni su Rusi i nakon što je jučer jedan Rus došao u hrvatskom dresu i rekao da će navijati za Hrvatsku, danas je tu pet Rusa, navijača Juventusa i Mandžukića - javio se uživo ispred hotela Vatrenih naš repoerter Dubravko Miličić.

Dečki su prognozirali 2-1 pobjedu Hrvatske nad Islandom i gol Mandžukića. Jedini problem bi mogao biti taj što - Mandžo vjerojatno neće igrati.

- Pratite nas i dalje, sutra ćemo se javiti kada stigne oko pet tisuća navijača - zaključio je Dudi.

Jedno poluvrijeme sutra bi trebao igrati Modrić dok bi priliku trebali dobiti Ćaleta Car, Jedvaj, Badelj, Kalinić...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mauritius 25.06.2018.

    Rusi mi postaju sve drazi 😂

  • kruti 25.06.2018.

    kalinić će sutra dobit priliku????AHAHAAHHA

  • Frenkyy 24.06.2018.

    Rubentini di Rubentus!

Komentiraj...
Vidi sve komentare