To je to što me zanima!

Juventus će napasti Dinamo s Higuainom, bez Mandže i Pjace

Juventus gostuje kod Dinama u utorak u 20.45 sati, a prema našim informacijama, Gonzalo Higuain i Paulo Dybala igrat će od prve minute, dok će Mandžo i Pjaca čekati šansu s klupe
Vidi originalni članak

Massimiliano Allegri ostao je bez Ruganija i Asamoaha uoči drugog kola Lige prvaka na Maksimiru. Juventus gostuje kod Dinama u utorak u 20.45 sati, a prema našim informacijama, Gonzalo Higuain i Paulo Dybala igrat će od prve minute.

Mario Mandžukić i Marko Pjaca svoju će šansu čekati s klupe. Allegri će gotovo sigurno dati šansu Pjaci kojeg talijanski novinari i analitičari Juvea sve više sugeriraju Allegriju kao novo napadačko osvježenje Stare dame.

- Sigurno će to biti posebna utakmica za mene. Bit će mi čudno istrčati u Maksimiru u dresu kluba koji nije Dinamo i igrati protiv ‘svojih’. Dolazim u drugom dresu, ali nadam se da mi neće baš fućkati - rekao nam je Pjaca.

Legendarni Gigi Buffon bit će na golu u Zagrebu.

Barzagli, Bonucci i Chiellini odavno su standardna trojica u zadnjoj liniji, na bokovima će biti Dani Alves i Alex Sandro, Lemina, Khedira i Pjanić drže sredinu, a Dinamovi stoperi bit će na pravim mukama protiv Dybale i Higuaina.

Juventus protiv Dinama:

  • Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Lemina, Pjanić, Alex Sandro; Higuaín, Dybala
  • nedostaju: Marchisio (koljeno), Rugani (koljeno), Asamoah (koljeno), Benatia (prepona)
  • upitni: Sturaro (koljeno), Evra (koljeno)
Idi na 24sata

Komentari 29

  • pfc 26.09.2016.

    Higuain ce utrpat 2 komada

  • 26.09.2016.

    Marco Piazza je super ali mendzjukic je jad i cemer

  • 26.09.2016.

    Ovo treba udarit dvostruki hendikep na Juve, kiksali protiv Seville, a izgleda da bi gol razlika mogla bit bitna u ovoj skupini

Komentiraj...
Vidi sve komentare