To je to što me zanima!

Juventus je odbio Barcinih 80 milijuna eura za Paula Pogbu

Dobili smo ponudu Barcelone, ali Paul Pogba nije na prodaju, rekao je Juventusov direktor Giuseppe Marotta i odbacio tvrdnje da je Barca sve dogovorila s Pogbom
Vidi originalni članak

Juventusov direktor Giuseppe Marotta potvrdio je kako je klub odbio Barceloninu ponudu za Paula Pogbu, koji će prema svemu sudeći ostati u Juventusu.

Katalonci su za Juventusovog veznjaka ponudili 80 milijuna eura.

- Dobili smo ponudu, ali Pogba nije na prodaju - rekao je Marotta za Gazzettu.

Prije toga španjolski mediji tvrdili su kako je Barcelona osigurala Pogbu, koji bi na Nou Camp trebao doći po isteku Fifine zabrane transfera. Sport je donio ekskluzivu u kojoj piše kako se se čelnici Barce i Juventusa dogovorili oko transfera Pogbe.

Za francuskog veznjaka Stare dame bore se još Manchester City, Manchester United, Real Madrid i Paris Saint-Germain. No morat će duboko zavući ruku u džep kako bi doveli Pogbu, jer Juventusovo odbijanje Barcelonine ponude od 80 milijuna eura znači kako će klub koji želi dovesti Pogbu možda morati oboriti rekord u visini transfera.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • El Tractor 02.07.2015.

    Bolje bi im bilo da su je prihvatili, u budućnosti se nikad nezna šta se može dogoditi, ali realno puno i previše je to love za njega, iako je neosporno jedan od najboljih igrača Serie A.

  • globus 02.07.2015.

    Ova cifra je puno samo za ekipu koja nije gledala Pogbu zadnje dvije sezone. Oni koji pogledaju bar 10-15 utakmica Juvea godišnje znaju zašto je 80 mil eura smiješna ponuda za Pogbu, a iz istog razloga je i glatko odbijena. 22 godine, ugovor do 2019., monstruozan igrač koji će još napredovati i naravno da je svaka ponuda do 100 mil eura premalo novaca u današnjem nogometu

  • misterRF 02.07.2015.

    dogovoren je transfer za sljedecu sezonu, ne za ovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare