To je to što me zanima!

Juventus odustao od Rakete: Paratici potvrdio da ga ne žele

Minutaža Rakitića u Barci je slaba, a to se odrazilo i na njegove nastupe kada i dobije dozvolu ulaska na teren. Raketa traži nove klubove, a  Juve je za ESPN rekao da njima nije na listi želja...
Vidi originalni članak

Direktor Juventusa Fabio Paratici jasno je rekao da nema namjeru potpisati Barceloninog veznjaka i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića u zimskom prijelaznom roku. 

Raketa nema sreće ove sezone u Barceloni. Minutaža mu je slaba, a to se odrazilo i na njegove nastupe kada i dobije dozvolu ulaska u momčad Ernesta Valverdea.

Frenkie de Jong je ove sezone draži treneru Katalonaca na nekada Raketinoj poziciji, a osim toga su mu otvoreno rekli da ne računaju na njegove usluge više. U ovoj je sezoni Rakitić odigrao tek 288 minuta, gotovo jednak broj kao i broj nastupa (279). 

Raketa traži nove klubove, a  Juve je za ESPN rekao da njima nije na listi želja. Nije to zbog Rakete kao Rakete, već zbog toga što torinski čelnik smatra da njegovom klubu ne trebaju pojačanja, barem ne u siječanjskom prijelaznom roku, unatoč tome što su mnogi mediji, pa i oni talijanski, bili uvjereni da će Raketa među crno-bijele.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hawke 28.11.2019.

    Inter u sijecnju. Barella ozlijedjen znaci igrat ce sigurno i moze izboriti trajno mjesto u ekipi bez problema ako ce igrati kako zna i moze.

  • giovanni123 28.11.2019.

    Vesti Ala radio Mileva ..sve ste pogodili ..igrat će za Marsoniju!! Imam dojavu

  • Slavonka60 28.11.2019.

    Barcelona:Borussia 3:1

Komentiraj...
Vidi sve komentare