To je to što me zanima!

Juventus opet na +4: Atalanta u Bergamu dobila 'nerazzurre'

U posljednjoj utakmici 12. kola Serie A Inter je izgubio kod Atalante 3-2. Ovim porazom najviše je profitirao Juventus koji 'nerazzurrima' sada bježi četiri boda
Vidi originalni članak

Nakon što su prošlom kolu u Torinu prekinuli veliki niz Juventusa pobjedom 3-1, nogometaši Intera u ovom kolu nisu uspjeli ponoviti igru iz velikog derbija i u Bergamu su izgubili od Atalante 3-2.

Za 'nerazzurre' su stvari loše krenule već u devetoj minuti kada je Bonaventura glavom zabio za vodstvo Atalante 1-0. Inter nije djelovao dobro u prvom poluvremenu, a minimalan zaostatak na poluvremenu mogli su zahvaliti samo neefikasnosti domaćih napadača.

Inter je u nastavak utakmice krenuo odlučnije, a do izjednačenja su došli u 56. minuti. Iz slobodnjaka je zabio Fredy Guarin.

Ipak, Interovi navijači nisu se predugo radovali izjednačenju. Atalanta je u 60. minuti ponovno povela. Na asistenciju Maxi Moraleza gol je zabio Denis.

Samo sedam minuta kasnije Denis je zabio i svoj drugi gol na utakmici. Ovog puta precizan je bio iz penala.

Nadu Interu u mogući preokret u 84. minuti vratio je Palacio, ali do kraja utakmice 'nerazzuri' nisu uspjeli naći put do mreže Consiglija, iako je Atalanta u drugoj minuti sudačke nadoknade ostala i s igračem manje zbog isključenja Parre.

Inter je ovim porazom ostao na drugom mjestu s 27 bodova, ali sada je njihov zaostatak za vodećim Juventusom opet četiri boda. Atalanta je pobjedom skočila na šesto mjesto s 18 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PericaGarić_1 12.11.2012.

    Ponovo se sve vraća na svoje. Juve je puno jači od ostatka serie A, dok će se Fiorentina boriti za ligu prvaka, a možda i Atalanta, igraju odlično

  • marlboro 69 12.11.2012.

    Serie A uvjerljivo najslabija liga od svih liga 5-ice!!!

  • ck1897 12.11.2012.

    ma bravo nesposobnjakovici! ''Tko visoko leti, nisko pada''. Ovdje prvenstveno mislim na onog ''strucnjaka'' Stramacconija, covjek je bio pun sebe poslije Juventusa a sada su ga malo spustili na zemlju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare