To je to što me zanima!

Juventus posudio Daria Kneževića na godinu dana

Branič hrvatske reprezentacije Dario Knežević sljedeću će sezonu nastupati za Juventus, koji ga je posudio od Livorna za 300.000 eura odštete
Vidi originalni članak

Knežević je bio na korak do potpisa sa Sampdorijom, kada je vodstvo Livorna dobilo iznenađujuću ponudu Juventusa. Iz Torina su novopečenom drugoligašu ponudili 300.000 eura kako bi ga posudili do kraja sezone, na što su pristali i klub i igrač.
- Jako sam iznenađen, nisam ni mislio da bi mogao igrati za Juventus - rekao je Knežević nakon što je transfer dogovoren.
Kneževiću na kraju sezone ističe ugovor s Livornom, a Juventus će imati pravo otkupiti njegov ugovor za milijun i pol eura. Hoće li ga zadržati u momčadi ovisi o njegovim igrama u Serie A i Ligi prvaka. Za Riječanina su bili zainteresirani klubovi iz Serie A, Rusije i Grčke, no najveći interes pokazala je Sampdorija. Klub iz Genove nije bio dovoljno konkretan, a Juventus je "uletio" u pravom trenutku. U zamjenu za Kneževića u Livorno će otići dva mlada igrača. Jedan je 21-godišnji branič Giuseppe Rizza, koji je dosad bio na posudbi u Juve Stabiji, a drugi 23-godišnji lijevi vezni Andrea Luci. Transfer bi trebao postati služben tijekom utorka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare