To je to što me zanima!

Juventus zapljusnule kazne - suspendirani Conte i tri igrača

Uslijedile su tako kazne zbog nedoličnog ponašanja, a dvije utakmice suspenzije su zaradili prvi Juventusov trener Antonio Conte, te obrambeni igrač Leonardo Bonucci
Vidi originalni članak

U subotnjem ogledu 22. kola talijanske Serije A nogometaši Juventusa su odigrali samo 1-1 na domaćem travnjaku protiv Genoe. Istopila se tako Juventusova prednost na vrhu, pa im sada Napoli prijeti s tri boda manje...

Nakon tog ogleda protiv Genoe u Juventusu su bili bijesni na glavnog suca ogleda Marca Guidu, a reagirali su odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Juventusovi igrači i čelnici su bili uvjereni da su pokradeni za nedosuđeni jedanaesterac, pa su tako mnogi iz domaće momčadi tražili dodatna objašnjenja kod suca, ali su, po mišljenju Disciplinske komisije tamošnjeg nogometnog saveza, izašli iz okvira normalnog ponašanja.

Uslijedile su tako kazne zbog nedoličnog ponašanja, a dvije utakmice suspenzije su zaradili prvi Juventusov trener Antonio Conte, te obrambeni igrač Leonardo Bonucci.

Miran nije bio niti Giorgio Chiellini, koji je trenutačno ozlijeđen i ne igra, ali je i on zavrijedio suspenziju od jedne utakmice, kao i crnogorski nogometaš Mirko Vučinić. Kažnjen je i generalni direktor kluba Beppe Marotta, koji do 18. veljače ne smije obavljati svoju dužnost.

Dobio je Juventus i novčanu kaznu od 50.000 eura, a i svaka od spomenutih kažnjenih osoba je zaradila dodatnu kaznu po džepu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • pepelefuj 29.01.2013.

    klasika za juve kad im ne ide onda su suci krivi

  • futsal fanatik 29.01.2013.

    u isto vrijeme prosle godine poceli su pritisci na suce od strane juvea..pa se dogodio slucaj muntari u derbiju protiv Milana ponisten cisti gol Milana i to je prelomilo prvenstvo..isto ce se dogodit i ove godine..

  • malo sam si crven 28.01.2013.

    Ne volim baš Juve,ali u 78 min isto nije sviran čisti penal na Vučiniću,a ovo...ne znam samo zašto oni "kolci" od sudaca stoje iza gola i smetaju kamermanima,kad nikad ništa još odsudili nisu..to je najlakši posao koji postoji na svijetu,stojiš kao kolac i nitko te ništa ne pita i bereš dnevnicu...jedino u hrv. saboru je bolje i lakše

Komentiraj...
Vidi sve komentare