To je to što me zanima!

Juventus želi Kovačića, Real ne popušta: On nije na prodaju

Generalni direktor Real Madrida, Jose Angel Sanchez, rekao je prije dva tjedna da Kovačić nije na prodaju te da će odbiti ponude ukoliko one stignu u zimskom prijelaznom roku
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni prvak Juventus mogao bi idući mjesec poslati ponudu Real Madridu za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, pišu u srijedu talijanske novine TuttoSport.

Kovačić, 23-godišnji vezni igrač, startao je u srijedu u početnoj momčadi Real Madrida protiv Al Jazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva.

Generalni direktor Real Madrida, Jose Angel Sanchez, rekao je prije dva tjedna da Kovačić nije na prodaju te da će odbiti ponude ukoliko one stignu u zimskom prijelaznom roku.

Kovačić je 76 dana izbivao s terena zbog ozljede noge. Nakon toga je zaigrao u kupu protiv trećeligaša Fuenlabrade, u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund kada je Real Madrid već osigurao prolaz u osminu finala, te u srijedu protiv Al Jazire.

Trener Zinedine Zidane rekao je konferenciji za medije u utorak kako mu je on bitan igrač.

TuttoSport piše da bi Juventus mogao iskoristiti njegov status pričuvnog igrača jer Zidane uglavnom koristi formaciju 4-3-3 s Lukom Modrićem, Tonijem Kroosom i Casemirom u sredini. Talijanske novine navode da bi iz istog razloga Juventus mogao poslati ponudu i za 21-godišnjeg veznog Danija Ceballosa kojeg je u srpnju Real Madrid doveo iz Betisa.

Kovačić ima ugovor do ljeta 2021. godine a cijena mu iznosi 25 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Croatian_Football 14.12.2017.

    Propali igrac,nista od njega nece biti zapamtite sto vam kazem,ima samo brzinu i trk s loptom nista vise,totalna igracka neiteligencija,pa taj momak nezna jedan pass slozit,katastrofalan je u dodavanjima,zbog toga nece nikad biti vrhunski veznjak kreator,nit ima sut,on nemre do gola dobacit...fulao je poziciju...Znaci ima brzinu i trk,a i to vise ne prakticira nit mu uspjevaju tolko driblinzi,ono kako je u Interu igrao s 18-19 godina to he bila fantazija za gledat,prolazio je igrace ko cunjeve,zabio je hat trick u jednoj utakmici,imao je potencijala za postati najbolji HR nogometas ikad imao je gomilu prostora za napredak...al ocito nista,neke stvari ae ocito nemogu naucit.

  • dario20 13.12.2017.

    Za par godina uz Isca najvazniji kotacic velikog Reala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare