To je to što me zanima!

Juventusu trebalo tjedan dana da se oproste: Hvala, Marione!

Hrvatski napadač napustio je Juventus nakon devet osvojenih trofeja, a u svaki je ugradio dio sebe. Ili je zabio, ili se hrvao sa suparnicima... 'Super Mario je nosio naš dres velikim ponosom', napisao je Juve...
Vidi originalni članak

"Mario je bio vrlo važan igrač u ove četiri godine, i doprinio je puno u ostvarivanju brojnih uspjeha", stoji na stranici Juventusa u pisanom oproštaju od Marija Mandžukića koji je Juventus objavio nakon gotovo tjedan dana i nakon što je Mandžo već odavno pokazao koliki je gospodin svojim oproštajem od navijača i kluba.

OPROŠTAJNA PORUKA Kad oni neće, hoće on: Mandžo se emotivno oprostio od Juvea

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hrvatski napadač napustio je Juventus nakon devet osvojenih trofeja, a u svaki je ugradio dio sebe. Ili je zabio ili se hrvao sa suparnicima i stvarao prostor za svoje suigrače. Super Mario je nosio naš dres velikim ponosom, karizmom i osjećajem pripadnosti u 162 navrata. Postigao je 44 gola - stoji u priopćenju.

OKITILI GA CVIJEĆEM Slavonski šeik Mandžo: Ovo je najveći klub u Aziji i novi start

- Mario Mandžukić je hrvatski nogometaš s najviše golova u dresu dresu Juventusa (31) u Serie A. Povrh svega, čak 16 od tog 31 gola stigli su kod rezultata 0-0. To dovoljno pokazuje na to koliko je bio važan igrač našeg kluba. Hvala ti za ove sjajne godine Marione. I sretno - napisali su uz priložen prigodan video u kojemu su obuhvaćeni najbolji trenuci Super Marija koji je već našao svoju novu destinaciju - bogati Katar.

ZA POHOD NA LIGU PRVAKA Mandžo otišao, a dolazi Pogba? Juventus vraća asa iz Uniteda

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 31.12.2019.

    Takvog igrača nikad neće imati Juventus svaku utakmicu ostavlja srce na terenu :)

  • škripar91 31.12.2019.

    i to sto su ih navijaci stisli

  • 31.12.2019.

    Jel mozete vise banat ove sto reklamiraju MooXi.net?

Komentiraj...
Vidi sve komentare