To je to što me zanima!

Juveov direktor: Pjaci tražimo klub, Mandžo uskoro odlučuje

Pjaci je istekla posudba u Fiorentini i iz Toskane se vratio u Juventus. Gdje, jasno, svoje mjesto više ne može izboriti. Ne u ovakvom zvijezdama nakcranom Juventusu
Vidi originalni članak

Trećeg dana ožujka ove godine Marko Pjaca posljednji je put bio na terenu. Uokvireno u tek pet minuta protiv Atalante koja je s 3-1 pobijedila Fiorentinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo nekoliko dana kasnije Pjaca se teško ozlijedio. Opet. Stradali su mu križni ligameni i umjesto nastavka borbe za mjesto u prvoj postavi uslijedila je ona s koljenom.

ENGLESKA ZOVE Mandžo i Juve gotova stvar: Prelazi u United za 11 mil. €

U međuvremenu istekla mu je posudba i iz Toskane se vratio u Juventus. Gdje, jasno, svoje mjesto više ne može izboriti. Ne u ovakvom zvijezdama nakcranom Juventusu. Stoga, nova destinacija opet mu se traži.

- Pjaca i Perin ići će negdje igrati u siječnju - rekao je Juentusov direktor Fabio Paratici.

Pjaca ugovor s talijanskim prvakom ima do lipnja 2021., baš kao i Mario Mandžukić koji je, izgleda također, prošlost u Juventusu.

PRENOSE TALIJANI Mandžukić usmeno dogovorio uvjete prelaska u Man. United

- Bila je šansa da ode u Katar, ali ovih ćemo dana odlučiti gdje će. Je li Manchester United u igri? Ne znam - ostao je zakopčan Perini.

Za razliku od Pjace Mandžo je u Torinu ostavili veliki trag s 44 gola u 162 utakmice. Pitanje je svakako i u kakvoj će formi biti u siječnju. Napunio je 33 godine, ali fizički je bio i ostao zvijer od 190 centimetara. Leteća tvrđava i fajter savršen za ovacije Old Trafforda...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nostradamus 15.10.2019.

    Pjaca je iskreno bio igrac kojeg sam vidio kao jednog od top 3-4 lijevih krila na svijetu jednog dana. Steta zbog ozljede. Dodji u Dinamo

  • DamTi18cm 15.10.2019.

    Ja dobio minusa nakon izjave da ništa s njim u Juveu. Nažalost je tako. Juve treba strojeve u 100% formi stalno.

  • ZarkoGudek 15.10.2019.

    Da bas steta za Pjacu izrastao bi u vrhunskog igraca kakvi nam.trebaju ,veliki.ofenzivac,tehnicar odlican,steta sto je otisao prerano van. To je pouka svim.mladim.igracima da ne osu prerano van jer ce ih vani samo.upropastiti i nista vise dok ce doma itekako napredovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare