To je to što me zanima!

Juveov niz stao na brojci 49: Milito i Inter srušili 'staru damu'

Juventusov niz od 49 utakmica bez poraza u talijanskom prvenstvu je stao u 11. kolu. U derbiju ih je usred Torina pobijedio Inter 3-1 golovima Milita (2) i Palacia
Vidi originalni članak

Juventus 49 utakmica nije znao za poraz u Serie A, sve do ove subote i velikog talijanskog derbija protiv Intera. Iako su odlično počeli i poveli već nakon 20 sekundi igre, igrači 'stare dame' na kraju su morali čestitati gostima iz Milana na pobjedi 3-1.

Juve je do vodstva došao već nakon 20 sekundi igre. Asamoah je proigrao Vidala, koji je čini se bio u zaleđu, ali pomoćni sudac nije digao zastavicu. Čileanac je pobjegao obrani Intera i pogodio za 1-0.

Taj je rezultat na semaforu bio sve do 59. minute kada je sudac dosudio penal za Inter jer je Marchisio srušio Milita. Siguran realizator za 1-1 bio je Diego Milito.

Nakon izjednačujućeg pogotka Inter je zaigrao bolje, a nagrada je stigla u 75. minuti. Strijelac je ponovno bio Diego Milito.

Potvrdu velike pobjede Intera usred Torina dao je u 90. minuti Sebastian Palacio, koji je pogodio na asistenciju Yuta Nagatoma.

Juventus je unatoč porazu ostao vodeća momčad Serie A s 28 bodova, ali sada imaju samo bod više od prvog pratitelja Intera.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Lizzmaister 04.11.2012.

    nek se javi onaj ko je govoria da san glup sta san stavia na kvotu 5.00 na intera...

  • FC INTERNAZIONALE 4ever 04.11.2012.

    kako kaže ona pjesma: "na stare se staze vracam...", to upravo inter i radi,al bez brige necmo stat na ovome..a sto mi je najvise drago juventusovu nepobjedivost prekine bas inter i to u torinu,hahahhah! proud to be interista,FORZA INTER!!!!

  • POP19991999 04.11.2012.

    Čudi me ovaj Inter, zaostaje samo jedan bod iza Juvea, ne pratim ligu, ali je Inter ovih dvije godine igrao jako loše, a sada je pri vrhu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare