To je to što me zanima!

Juveov 'princ' u suzama: 'Ovaj put se nisam mogao suzdržati'

Nisam mogao zadržati suze, ovaj puta NE! Prošle godine nisam bio prisutan, ovo mi je šesto osvojeno prvenstvo u nizu i svaki naslov mi je važan kao i prvi, poručio je Juventusov veznjak Marchisio
Vidi originalni članak

Veznjak Claudio Marchisio (31) dijete je Juventusa kojeg navijači nazivaju 'Il Principino', odnosno - princ. U klubu je od 1993. i može ga se nazvati legendom budući da je u klubu osvojio 13. titula, između ostalog i Serie B 2007. godine.

Godinu kasnije poslan je na kaljenje u Empoli, a onda se vratio ponovno u svoj Juve i postao važna karika u pobjedničkom lancu.

U nedjelju je upisao svoj šesti uzastopni naslov prvaka u klubu i to je za njega bilo posebno emotivno, najviše zbog toga što prošle godine nije igrao više od pet mjeseci. Imao je ozljedu baš poput Marka Pjace i vratio se u jesen 2016.

Danas je na granici prvog sastava, trener Allegri miksa između Khedire, Pjanića i njega.

VIDEO

- Nisam mogao zadržati suze, ovaj puta NE! Prošle godine nisam bio prisutan, ovo mi je šesto osvojeno prvenstvo u nizu i svaki naslov mi je važan kao i prvi. Slaviti s navijačima uvijek je nešto jedinstveno i čarobno - napisao je Claudio na svom Instagramu poslije proslave naslova nakon što je spiker pročitao njegovo ime pri dodjelama medalja.

Pritom su mu potrčala dva sina u zagrljaj...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pfc 22.05.2017.

    Takvi igraci ko Marchisio cine velikim jedan klub...

  • Dr.Gonzo. 22.05.2017.

    Hvala ti prince Torina, iz Serie B u legendu Serie A, 6 titula za redom, idemo do 10 hejteri neka placu i dalje. Samo neka se jos dignu ljuti rivali Inter i Milan, puno ih je ljepse i slade pobjediti kada su jaki , ovi danasnji kvazi rivalcici napolitanci, rimljani nisu bas nesto previse dorasli velikom Juventusu.

  • cro_22 22.05.2017.

    Jel jucer bilo finale svj prvenstva u hokeju??ne vidim ni jedan clanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare