To je to što me zanima!

K. Jurčić: Sreća je razlog što nismo demolirali 'Bile'

Sreća je spasila Hajduk da večeras ne bude demoliran, rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić nakon zadnje utakmice sezone
Vidi originalni članak

Umjetnost je ne pobijediti u ovoj utakmici, no bili smo prisiljeni raditi nekoliko zamjena, a mi sa zamjenama nismo prava ekipa. Bišćan je igrao pod blokadom i dosta smo pali nakon njegovog izlaska. Sreća je spasila Hajduk da večeras ne bude demoliran. Za 40 dana igramo kvalifikacije za LP i u tim ćemo utakmicama morati koristiti šanse kakve smo večeras propustili, rekao je nakon utakmice trener Dinama Krunoslav Jurčić.
- Pvo poluvrijeme bilo je najlošije od kad sam trener, Tomić nas je spasio u dva navrata. Kad nismo u najjačoj postavi, to nije Hajduk kakav želim. Uskoro ću napraviti spisak onih na koje na računam i moram vam priznati da će to biti spisak s dosta imena. Ne zanima nas prosječnost, nego igrači koji znaju i mogu, a ne da se igraju nogometa. U 15. minuti bio sam svjestan da nismo na nivou kakvom trebamo biti, pa smo kasnije išli spasiti što se spasiti da - rekao je strateg Hajduka Ante Miše.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • JAX 01.06.2009.

    sreca je i razlog zasto ste osvojili kup

  • marban 01.06.2009.

    ... mislija san da je Dinamo konačno dobija trenera za duže vrime ali izgleda da je i on trener looser koji teško podnosi kad ne ide, pogledaj sebe majstore i nemoj pričati gluposti, kakav je to pojam demolirali svašta

  • nixxx 01.06.2009.

    Nevjerojatno, ti neznanje svojih igrača opravdavaš (ne)srećom. Pa ne mogu vjerovati. Sreća je jedino što je Iniesta zabio u 94. minuti Chelsea. Drugo ništa. Ako imaš 2:0 pola sata prije kraja i nekoliko mrtvaca onda se tu ne radi o sreći, nego o neznanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare