To je to što me zanima!

Madrid grmi o skandalu u VAR sobi! Real prima gol, suci slave

Realova službena televizija objavila je video u kojem sudac Jose Montero slavi u VAR sobi nakon što je Eibar zabio Realu. Video je star mjesec i pol, ali taj isti sudac sad je oštetio Real protiv Sociedada
Vidi originalni članak

Sociedad je prvi put u 15 godina pobijedio Real na Santiago Bernabuu.

Bilo je 2-0 za goste, ovaj poraz 'kraljeve' je bacio na peto mjesto i nakon 18 kola Barcelona im bježi već 10 bodova.

R. MADRID - R. SOCIEDAD 0-2 Modrića i društvo izludio Rulli: 'Kraljevi' izgubili od Sociedada

Real igra jednu od najlošijih sezona proteklih godina, ali u Madridu za ovaj poraz od Sociedada krive - VAR! Isti onaj VAR koji su Realovi teško oštećeni protivnici La Ligi i Ligi prvaka proteklih sezona čekali kao ozebli sunce, sad je postao problem za realovce koji su se odlučili i službeno žaliti na penal koji nije suđen kad je golman Sociedada Geronimo Rulli srušio Viniciusa Juniora.

Ovo je ta situacija:

Slavlje u VAR sobi

Bio je to primjer klasičnog penala, ali ne za suca. Jose Luis Munuera Montero nije htio ni gledati VAR i nakon utakmice rekao je kako mu iz sobe nije stigao signal da bi trebao pogledati ovu situaciju. Da je otišao pogledati, vjerojatno bi sudio penal.

- Faul golmana na igraču je čist i sudac je trebao suditi penal za Real Madrid i pokazati žuti karton golmanu - rekao je za Marcu Andujar Oliver, bivši sudac.

Realova službena televizija u svemu vidi urotu već spomenutog suca Josea Montera, koji je, kako tvrde u Madridu, prije mjesec i pol također oštetio Real i u VAR sobi radovao se golu koji su 'kraljevi' primili.

Video slavlja u VAR sobi prenijeli su svi španjolski mediji, a radi se o utakmici Eibara i Reala (3-0).

Tada je Montero bio zadužen za VAR, a kamere su ga uhvatile kako nakon prvog gola Eibara, gola koji je priznat uz pomoć VAR-a, daje pet pomoćniku u videosobi. Navijači Reala to su shvatili kao jasan znak da Montero ne voli Real.

Video slavlja u VAR sobi pogledajte OVDJE
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • dirk_nowitzki89 08.01.2019.

    Reala godinama potkradaju a barcu guraju. Kuzimo svi da je svima puna kapa reala i da je real daleko najomrazeniji klub, al brate mili sta je previse previse je

  • lugwig 08.01.2019.

    VAR-u presudio VAR...😂

  • mestar 07.01.2019.

    Nuje to lako podnijet da im se pravedno sudi poslije toliko godina kad bi god ekipa podbacila ukaze se sudac spasitelj, pa onda nogometni savez ako to nije mogao sudac. Poznato na nasim terenima zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare