To je to što me zanima!

Kad bi kopačke same zaigrale: Nike i Adidas vode glavnu riječ

Kod Reala petorica će istrčati u Nikeovim kopačkama, uključujući Modrića, a šest igrača imaju Adidasove kopačke. Slično je kod Atletica, uz dva uljeza s Pumom...
Vidi originalni članak

Odijelo ne čini čovjeka, isto kao što kopačke ne čine igrača. U subotu navečer na Estadio da Luzu istrčat će dvije momčadi vrijedne 850 milijuna eura. 

Real ima dvostruko skuplju momčad od gradskog rivala Atletica, no to mu ne garantira da će osvojiti toliko željeni deseti europski naslov. Decima je san i opsesija za Real.

U modernom nogometu sponzori vode glavnu riječ pa je tako portal 101GreatGoals napravio presjek igrača koji će nastupiti u finalu po kopačkama koje nose. 

Vidljivo je da su Nike i Adidas daleko najzastupljenija marka. Kod Reala petorica igrača istrčat će u Nikeovim kopačkama, uključujući i našeg Luku Modrića, dok će šestorica igrača igrati u Adidasovoj obući.

Kod Atletica je slična stvar uz dva "uljeza" koji igraju u Puminim kopačkama (Gabi i Godin). Šestorica su Adidasovi manekeni, a trojica igraju u Nikeovoj obući. 

  • Real Madrid: 571,40 milijuna €
  • Atletico Madrid: 282,00 milijuna €
Idi na 24sata

Komentari 13

  • Frenkyy 24.05.2014.

    Ajde još i roster gaća da vidimo!

  • robert borić 24.05.2014.

    ove pumine su mi nekako gejski

  • strmi007 23.05.2014.

    zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare