To je to što me zanima!

Kad će više ta gol-tehnologija? Pogledajte što suci nisu vidjeli!

Thom Haye zabio je krasan gol za Willem II kod PSV-a, no suci ga nisu priznali iako je lopta debelo bila iza gol-crte. Njegova je momčad potom potonula i izgubila nakon očite pogreške
Vidi originalni članak

PSV je u nedjelju na svom stadionu pobijedio Willem II 5-0 u 30. kolu nizozemskoga nogometnog prvenstva, no utakmica je mogla otići u sasvim drugom smjeru da su suci priznali čisti gol za Willem II u 35. minuti.

Thom Haye fantastično je potegao s 25 metara prema golu PSV-a, a lopta se od prečke odbila iza dosta daleko gol-crte i vratila u polje. Gostujući igrači tražili su gol, no glavni sudac Paulus van Boekel samo se nasmijao na njihove zahtjeve.

Nepriznati gol Willema II neodoljivo podsjeća na onaj Franka Lamparda u utakmici Njemačke i Engleske u osmini finala Svjetskog prvenstva 2010. u Južnoafričkoj Republici.

 

Momčad iz Eindhovena odjurila je do do pobjede kojom je ostala pet bodova iza vodećeg Feyenoorda. Lider je kiksao kod Zwollea odigravši 2-2 pa je tako smanjio prednost pred drugoplasiranim Ajaxom na samo jedan bod. Do kraja prvenstva još su četiri kola.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GhtzuGhuclk 09.04.2017.

    Svaki trener ima pravo na 2 provjere tokom meča, lijepo replay na veliki ekran kao u nba i gotovo.

  • igidus 09.04.2017.

    ma koja tehnologija može opravdati ili nauditi sucima koji nisu ni ljudi a kamo li suci...danas u Prečkom djeca igraju turnir i sudac na 3. terenu cijelu minutu ne vidi da mu jedno dijete leži jer ga je drugi pogodio u glavu nogom ali isto tako produži neopravdano tekmu preko produžetka još 2min dok njegovi miljenici ne zabiju gol. evo i sad nek netko kaže da su svi suci sposobni za taj posao!

  • Kazimierz Kozlowski 09.04.2017.

    Kakav gol ,steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare