To je to što me zanima!

Kad gubiš, napadni: Kölnovi huligani šokirali su Njemačku

Napeta završnica između M'gladbacha i Kölna (1-0) u čijoj je nadoknadi Xhaka zabio za pobjedu domaćina imala je za posljedicu uletavanje huligana Kölna i opći kaos
Vidi originalni članak

Devedeset minuta i 37 sekundi. Toliko je trebalo Borussiji Mönchengladbach da zabije pobjedonosni gol protiv Kölna u subotnjoj utakmici Bundeslige i sačuva treće mjesto. Junak je bio Granit Xhaka . Ali osim slavlja većeg dijela tribina Borussia Parka, dogodio se i veliki incident .

Kölnova "elitna divizija" huligana sa skafanderima uletjela je na travnjak u namjeri da se sukobi s domaćim nogometašima koji su proslavljali gol. I tu je nastala opća makljaža. Specijalci su, srećom, brzo izašli na teren i počeli hvatati huligane. Mönchengladbach i Köln veliki su lokalni rivali, udaljenost između dvaju gradova tek je 60-ak kilometara.

Zbog nemilih je događaja utakmica bila prekinuta na desetak minuta, a nekoliko je ljudi uhićeno, potvrdila je njemačka policija. Ovakvi slučajevi, unatoč visoko razvijenoj kulturi navijanja, nisu rijetkost u Njemačkoj .

Idi na 24sata

Komentari 51

  • NikiMarkovic 16.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • žaba davi rodu 15.02.2015.

    ti su male bebe naspram našima divljacima popušili batina ko pijani cucki od publike

  • kavasaki74 15.02.2015.

    ove tekme su mi 100 x draže od bayern bvb, real barca, mufc chelsea itd itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare