To je to što me zanima!

Kad i gdje hrvatski vaterpolisti igraju sljedeću utakmicu EP-a?

"Barakude" će sljedeći okršaj imati u subotu, također u bazenu na Gružu. Protivnik je reprezentacija koja nas je u 14 utakmica šokirala tek jedanput
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolisti uspješno su preskočili prvu prepreku u obrani europskog zlata, daleko najtežu u grupnoj fazi i zasjeli na vrh skupine s dva boda, koliko imaju i Crnogorci koji su u ranijoj utakmici u Dubrovniku pobijedili Francuze.

Izabranici Ivice Tucka slavili su protiv najvećeg favorita natjecanja, Španjolske, nakon boljeg izvođenja peteraca i tako napravili ogroman ka izravnom plasmanu u četvrtfinale!

KOMENTAR Taj mladić hrvatski je dijamant! Presudio je Španjolcima poput Sukna zadnji puta u Londonu...

Naime, u novom formatu europskog prvenstva dvije najbolje reprezentacije iz skupina A (naša) i B imaju izravan plasman među osam najboljih, dok trećeplasirane i četvrtoplasirane reprezentacije za četvrtfinale razigravaju s prvoplasiranima i drugoplasiranima iz skupina C i D. 

Kad i gdje Hrvatska igra iduću utakmicu?

"Barakude" će sljedeći okršaj imati u subotu od 20.15, također u bazenu na Gružu. Protivnik je Francuska, reprezentacija koja nas je u 14 utakmica šokirala tek jedanput, na Olimpijskim igrama u Riju.

IZJAVE NAKON UTAKMICE Marinić Kragić: Govorilo se da su Španjolci favoriti! Tucak: Crveni? Takvih je duela milijun POTENCIJALNA SUSPENZIJA Butić udario Španjolca u glavu, prijeti mu rigorozna kazna!

. Protiv Francuza idemo jako, protiv Crnogoraca još jače. Atmosfera je fantastična, Taj šušur i taj žamor se osjetio. Htio bi zahvaliti svima i tko nije kupio kartu za Francusku neka je kupi sada. Francuzi su jedna jako dobra reprezentacija. Imaju jednog od najboljih hrvatskih trenera. Puno su uložili u vaterpolo. Nikao ih ne smijemo podcijeniti. Nema mjesta opuštanje i vjerujem da ćemo upisati nova tri boda - rekao je Jerko Marinić Kragić za HTV.

Treću, posljednju utakmicu grupne faze Hrvatska igra dva dana kasnije protiv Crne Gore.


 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nori 🖖 05.01.2024.

    Nedajte se šokirati

  • Atomic-accordion 05.01.2024.

    Vaterpolo je jedan od rijetkih sportova u kojima smo mi konstantno ako ne na vrhu onda pri vrhu.. Valjda zbog toga što smo se  naviknuli na vodu do grla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare