To je to što me zanima!

Kad je PSG zadnji put igrao polufine, bio je lučki radnik

PSG nije bio među četiri u Ligi prvaka već 21 godinu. Ibrahimović to želi promijeniti, a kad su Parižani zadnji put igrali polufinale, Zlatan je radio na dokovima u Malmöu
Vidi originalni članak

Weah, Ginola, Rai i društvo igrali su polufinale LP-a, Milan je ipak bio prejak, a na dokovima u Malmöu tih je dana radio jedan talentirani 14-godišnji nogometaš i razmišljao da se ostavi nogometa.

Na sreću cijelog nogometnog svijeta, Zlatan Ibrahimović odustao je od te ideje. Godinu poslije potpisao je prvi ugovor s Malmöom i krenula je priča koja traje i danas. Prošla je 21 godina, taj klinac ima 35, ali i dalje je toliko dobar da je praktički sam pobijedio Chelsea i doveo PSG na korak do ponavljanja povijesnog uspjeha iz 1995.

- Ne treba njemu nitko, pa ni ja, dizati samopouzdanje. Ima ga sasvim dovoljno - kaže Laurent Blanc.

I vidjelo se to na terenu. Gol, asistencija i evo četvrtfinala. I nije tu kraj...

- Zašto da sad stanemo?! Pokušat ćemo pobijediti u svim utakmicama u sljedeća dva mjeseca - izjavio je Ibra, koji još nije uspio osvojiti Ligu prvaka.

Ali kako igra, još stigne.

- On dirigira kako će igrati protivnički stoperi, navlači ih. Vuče našu igru - nahvalio je Ibrahimovića Blanc.

Među osam su, sad je najvažnije izbjeći Barcelonu u ždrijebu četvrtfinala. Iako, s ovakvim Zlatanom ništa ne bi bilo nemoguće, ne bi ni Barci bilo lako.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.03.2016.

    pa ibrahimovic je sigurno triba osvojit barem jednu zlatnu loptu

  • Paul_George_13 11.03.2016.

    Zanimljivo je koliko je PSG pametnije kupovao i radio od City-ja... Oni su u jednoj sezoni kupili dosta igraca, slozili "kicmu" ekipe, i onda samo svake sezone, nadograde s jednim ili dvojicom igraca (Cavani,Aurier-Trapp,Di Maria), tako da sada imaju uigranu ekipu, koja vec par sezona igra zajedno, pa se i ovima novima koji dodju, puno lakse uklopiti u sistem, za razliku od Cityja, gdje se ne zna tko pije, a tko placa..

  • strmi007 11.03.2016.

    Nadam se da će Real izbjeći sve jače,jer drugačije ne mogu do 1/2

Komentiraj...
Vidi sve komentare