To je to što me zanima!

Kad košarkaši puste svoj glas: Splićani zapjevali božićni hit

Pavle Marčinković, Toni Perković, Viktor Šarić i Antonio Vranković zapjevali su božićni hit s udrugom Mikrofon i oduševili sve. Odzvanjala je pjesma 'Sretan Božić svakome'...
Vidi originalni članak

Nakon sedam godina vratili su se u ABA ligu i pokazali se u pravom svjetlu. Baš kao što i priliči obzirom na bogatu povijest. KK Split je za mnoge ponajveće iznenađenje regionalne lige. Drži osmo mjesto s četiri pobjede i sedam poraza, ali da je bilo više sreće u završnicama utakmica... Eh, taj omjer je mogao biti još bolji.

Ove sezone rušili su dvaput Cibonu i jednom Zadar, bili na korak od senzacionalnog rušenja Crvene zvezde u Beogradu. Splićani su u blagdansko razdoblje ušli u sjajnom raspoloženju, a priliku ga imaju popraviti 27. prosinca kada ih čeka posljednji susret ove godine u ABA ligi protiv Borca iz Čačka.

Do tada će košarkaši provesti Božić sa svojim obiteljima, a neki od njih su se okušali i u pjevačkim vodama.

Pavle Marčinković, Toni Perković, Viktor Šarić i Antonio Vranković zapjevali su božićni hit s udrugom Mikrofon i oduševili sve. Odzvanjala je pjesma 'Sretan Božić svakome', a iskoristili su priliku i poželjeli najbolje svima u predstojećim blagdanima. 

- Posebno hvala snimatelju Leu Šiljiću, video produkciji Spalatofilm te studiju iVox produkcija/Indigo studio. Nadamo se će Vam i ovaj naš mali doprinos uljepšati blagdane - poručili su iz KK Splita.

Znate kakvi su na košarkaškom terenu, a u nastavku pogledajte kako su se snašli u pjevanju. Neki su oduševili, a neki ipak moraju još malo vježbati...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare