To je to što me zanima!

Kad neće Hajduk: Amerikanci bi sad ušli i ulagali u Istru 1961

Vidjevši da im ne ide s kupnjom Hajduka, američka grupa investitora prihvatila je poziv iz Pule i sjela za stol s Mihailom Ščeglovim, gazdom kluba Istra 1961...
Vidi originalni članak

Mihail Ščeglov, vlasnik Istre 1961, već duže vrijeme traži partnera za klub. Pregovarao je dugo s nekim prijateljima iz Rusije, a sad je u pregovorima s predstavnicima američke poslovne grupacija koja nije uspjela kupiti Hajduk.

Amerikanci su na poziv Ščeglova u četvrtak bili na pregovorima u Puli, a nakon toga su zatražili dva tjedna za razmišljanje. Ščeglov u vlasništvu ima 52 posto dionica, a grad Pula 48 posto. Rus bi rado s nekim podijelio svoje dionice. Sam više ne može financijski pratiti Istrine apetite. U Splitu je protiv prodaje bila Torcida, a kakva je situacija s navijačima u Puli?

- Mislim da navijači ne mogu određivati hoće li se klub prodati ili hoće li mijenjati vlasnika. Ne znam kakvo je razmišljanje u Puli, ali mislim da ne bi trebali biti protiv novih ulaganja - rekao nam je Igor Pamić, trener Istre i dodao:

- Koliko čujem, Amerikanci bi s Istrom imali ozbiljne namjere. Ako ulože tu, ne bi ih zanimalo drugo ili treće mjesto. Njih bi zanimao naslov prvaka i Liga prvaka. 

Hoće li Amerikanci nakon Splita biti uspješniji u Puli, saznat ćemo za desetak dana. Uz ulaganje u nogomet htjeli bi ulagati i u turizam. Istra je bogata regija i naravno da su tamo "namirisali" dobru zaradu. Istra u ruskim i američkim rukama i evo nam novog kandidata za vrh.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • st_dišpet 13.10.2013.

    Nije Hajduk kurva ko Dinamo i Rijeka da se proda čim neko zašuška novčanikom! Kad bolje razmislin Dinamo se nije ni proda a ima vlasnika koji ga drži u šaci! Hajduk će izać iz dugova bez ikakvih investitora! Dinamo će propast, tj. Dinamo je mrtav ali ni GNK Mamić neće dugo! A šta se tiće Rijeke, o**at će vas Volpi ko stare štrace kad shvati di je doša i da uloženo ne može vratit

  • Mate Hajduk 12.10.2013.

    rijeka skinula gace i naguzila se volpiju, istra skinula gace i naguzila se amerikancima, samo Hajduk ne skida gac. Ponosan san sto san Hajdukovac volinnnnnn te Hajdučeeeeeeeeeeee <3

  • iMac 12.10.2013.

    kako se u svim ovim komentarima naših sjevernjaka osjeti strašna ljubomora zbog ovoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare