To je to što me zanima!

Kad neće Real, hoće Villarreal: Barcelona će dobiti svoj 'špalir'

NIJE IM PRVI PUT Villarreal će 'špalirom' pozdraviti prvake u srijedu na Nou Campu, kao što je to učinio i prije 10 godina, kad ih je trenirao Ernesto Valverde, današnji trener Barcelone
Vidi originalni članak

Prema izvorima madridskog AS-a, igrači Villarreala u srijedu će stati u dva reda i pljeskom pozdraviti prvake, ono što nije napravio Real u El Clasicu prekršivši nepisano pravilo u Španjolskoj prema kojemu se pozdravlja momčad koja je osvojila naslov.

Iz Reala su najavili da neće raditi 'špalir' na El Clasicu jer ga nisu dobili od Barcelone kad su osvojili klupski SP. Katalonci su tada odbili čestitari rivalima na naslovu pravdajući se da nisu sudjelovali u tom natjecanju pa zato nije bilo čestitke, što je prilično smiješan izgovor, kao što je smiješno i Realovo 'oni su prvi počeli'.

Real je ostao pri svojoj odluci i u nedjelju nije bilo čestitke prvacima.

No Villarreal će 'špalirom' pozdraviti prvake u srijedu, kao što je to učinio i prije 10 godina, kad ih je trenirao Ernesto Valverde, današnji trener Barcelone. 

Barcelona je već srušila rekord Real Sociedada iz 1980. godine od 38 utakmica bez poraza u La Ligi. Katalonci su na 42 utakmice bez poraza, a još imaju tri kola za napraviti nešto što nitko u Španjolskoj nikad nije uspio, osvojiti naslov bez poraza.

Nakon Villarreala Barca gostuje kod Levantea pa u zadnjem kolu dočekuje Sociedad, čiji je rekord o nizu utakmica bez poraza skinut nakon 38 godina...

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • realan77 08.05.2018.

    Lako je za to kako se snidaricu da stalno pisati o barci, cudim se vama kojima se stalno da o snidaricu pisati...

  • zvonkec3719 07.05.2018.

    Je li ti sad srce na mjestu? Klosaru

  • kesni 07.05.2018.

    marko je ubiti najveci navijac Reala.. skroz su mu u mislima.. kontam da toliko niti Perez ne razmislja o njima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare