To je to što me zanima!

Kad se Donna naljuti: Gubila, a onda uzela 12 gemova u nizu

Hrvatska tenisačica Donna Vekić u nedjelju će igrati finale turnira u Nottinghamu. U polufinalu je sa 5-7, 6-0 i 6-0 pobijedila njemačku igračicu Tatjanu Mariju. U finalu je čeka bolja iz dvoboja Garcia - Brady
Vidi originalni članak

Donna Vekić će igrati finale Nottinghama nakon što je u polufinalu pobijedila Njemicu Tatjanu Mariju, 56. igračicu svijeta.

Vekić je izgubila prvi set sa 7-5, ali onda se zainatila i uzela idućih 12 gemova. I drugi i treći set je dobila sa 6-0.

Uvijek neugodna engleska kiša prekinula je i ovaj meč u trećem setu kod rezultata 5-0 za Donnu. Njoj je meč prekinut i u četvrtfinalu gdje je dobila Kristinu Mladenović. Kiša je u petak toliko uništila travu da su organizatori morali preseliti program u dvoranu na tvrdu podlogu.

Kada su se Maria i Vekić vratila na teren, Njemica je imala servis, ali Donna je i njega uzela i ekspresno zaključila meč.

Donni je ovo druga pobjeda protiv Njemice. Prvi put su se susrele u Hobartu u Australiji 2018. godine, a naša je tenisačica tada bila bolja u dva seta.

U finalu će igrati protiv pobjednice susreta između Caroline Garcije i Jennifer Brady

Idi na 24sata

Komentari 13

  • čoviksjuga 15.06.2019.

    Još da malo podigne ramena dok hoda ...

  • dottie 15.06.2019.

    I onda je zenski tenis kompetitivan

  • 15.06.2019.

    Je dobra... Znate kako se kaze, onome ko ovo j*** bi trebalo pimpača popušit

Komentiraj...
Vidi sve komentare