To je to što me zanima!

Kad već ne mogu redari: Igrači lovili huligane po travnjaku...

Usred zagrijavanja igrača za derbi druge njemačke lige na teren su uletjeli domaći navijači, bacali baklje na tribine, oteli navijačima gostiju zastave i šalove, a onda su stvari u ruke uzeli igrači gostiju
Vidi originalni članak

Derbi druge njemačke lige između Holstein Kiela i St. Paulija nije ni počeo, a na terenu Holstein-Stadiona u Kielu pravi kaos. Navijači domaće momčadi odjeveni u crno od glave do pete uletjeli su na travnjak tijekom zagrijavanja igrača, dotrčali pred tribinu s navijačima gostiju, počeli na njih bacati baklje te im pokušali oteti zastave i šalove njihova kluba.

Kako utakmica još nije ni počela policija i redari očito su bili prilično iznenađeni. No stvar su zato u svoje ruke uzeli igrači i stručni stožer St. Paulija i krenulo je natjeravanje po terenu. Jednog od njih ulovio je upravo napadač St. Paulija Sami Allagui, oteo mu ukradeni šal i vratio ga svojim navijačima.

Policija je obavijestila kako je na teren utrčalo 25 navijača, većina ih je izbačena sa stadiona, a neki su privedeni u policijsku postaju.

- Moramo se fokusirati na utakmicu, nadam se samo da nam policija može jamčiti sigurnost na ovom stadionu - rekao je nakon incidenta trener St. Paulija Olaf Janssen.

Početak utakmice kasnio je desetak minuta, a St. Pauli je pobijedio 1-0 golom veznjaka Fluma. Obje momčadi nakon sedam kola imaju po 13 bodova, bod manje od vodećeg Sandhausena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nikopolidis_71 20.09.2017.

    Ma neee pa to su kulturni Nijemci, pa ne bi oni. Nisu oni Balkanci

  • Raša_1 20.09.2017.

    Još da tako znadete ispred Merkelove kancelarije možda bi se barem neke stvari promijenile

Komentiraj...
Vidi sve komentare