To je to što me zanima!

Kad zatreba, prvi su tu! BBB-i su pomogli iseliti KBC Dubrava

Nakon što su njihovi rivali iz Splita pomogli u selidbi bolnice s Križina na Firule , Bad Blue Boysi su nastavili pokazivati veliko navijačko srce i brzo se odazvali na poziv za pomoć pri iseljavanju KBC-a Dubrava
Vidi originalni članak

Pokrenuli su akciju 'Plavo srce' za one koje su u samoizolaciji te za najugroženije. Plavi dečki iz su se organizirali kako bi potrebitima dostavili lijekove, higijenske potrepštine, namirnice, poštu i druge stvari, ali su i istaknuli kako će se odazvati na mogući drukčiji poziv pomoći te se stavili na raspolaganje u teškim trenutcima.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bad Blue Boysi su pokazali da su tu kad je najpotrebnije i na poziv za pomoć pri iseljavanju KB Dubrave odmah su se javili te 'dali svoje ruke'. Bolnica u Dubravi se zbog 'ulaska virusa u nju' morala reorganizirati, a navijači zabrebačkog Dinama odmah su priskočili u pomoć.

POGLEDAJTE GALERIJU

- Pokažimo snagu i zajedništvo - poručili su BBB, koji u četvrtak.

TOTALNA MOBILIZACIJA Torcidaši sele bolnicu, BBB-i pomažu potrebitim ljudima...

- Navijači su još jednom, kao i za vrijeme poplava u Gunji, požara u predgrađima Splita, a i kada je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji, pokazali da imaju ne samo srce nego i izuzetnu volju i organizacijske sposobnosti mobilizirati ljude koji onda pomažu općem dobru. Nažalost, i dalje će ih se tretirati kao građane drugog reda, i kad treba i kad ne treba, ali to ih neće spriječiti da opet pomognu - kazao je bivši navijač Thomas Bauer.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • VOLBEAT 19.03.2020.

    A što reći nego veliki RESPECT !

  • 19.03.2020.

    Bravo momci. Tako treba. Svaka cast!!

  • 19.03.2020.

    Dajte. Ekipa nasilnika, bitangi i lopova. Jedna gesta to ne mijenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare