To je to što me zanima!

Kadar koji mnogi nisu vidjeli: Prije nego je dobio pljusku, Luka je Laportea uhvatio za vrat

Laporte je potom udario Luku, koji ga je odgurnuo, a ovaj pao kao da su ga napala još desetorica realovaca. Međutim, Orsato se odlučio da obojici da žuti karton i tako riješi situaciju
Vidi originalni članak

Da smo u jesenskom dijelu, ovaj bi sudac isključio Laportea. Talijan Daniele Orsato krenuo je u polufinale s mišlju da ne želi utjecati na rezultat, ali uzeo je solomonsko rješenje te Modriću i stoperu Cityja dao žuti karton. Ali, ne bi pogriješio da je isključio Laportea, rekao je sudački ekspert Marijo Strahonja za HRT o situaciji u devetoj minuti polufinalne utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja (3-1).

SUDAC POGRIJEŠIO Strahonja o šamaru: Orsato nije htio utjecati na rezultat, a ne bi pogriješio s crvenim Laporteu GDJE JE VAR? VIDEO Laporte je ošamario Luku i za to obojica dobili žuti karton!

U gužvi su se zakačili Modrić i Laporte koji je našem kapetanu dao pljusku, no tomu je, kamere su uhvatile, prethodilo Modrićevo hvatanje za vrat protivnika, što je mnogima i promaknulo.

Laporte je potom udario Luku, koji ga je odgurnuo, a ovaj pao kao da su ga napala još desetorica realovaca. Međutim, Orsato se odlučio da obojici pokaže žuti karton i tako riješi situaciju.

Modrić je na terenu proveo 75 minuta i s klupe je gledao preokret koji je u završnici utakmice napravio Real Madrid i nakon produžetaka izborio finale s Liverpoolom 28. svibnja u Parizu.

'ajmo izbjeći gužvu... Kakvi biseri: Realovi navijači otišli sa stadiona prije kraja. Preokret su gledali na mobitelu E NEĆEŠ, KEVINE Tko tu ima 36 godina? Modrić oduševio tribine utrkom s De Bruyneom! Don Luka i nitko više

- Ovo je Real Madrid! Ne pokušavajte to razumjeti - objavio je Modrić na Instagramu uz fotografiju slavlja iz svlačionice, a njegova je objava u nekoliko sati skupila više od 800.000 oznaka "sviđa mi se".

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Skychaser 06.05.2022.

    Rekao sam odmah da su krivi obojica i da Modric nije nevinašce i po tome ispravna odluka suca.

  • KLM0810 05.05.2022.

    Modric kao zlatna ribica, nakon minute se vise nije sjecao, poznato vam?

  • Real_Madrid81 05.05.2022.

    Genije moj steta samo sto mu nisi odvalio vrat💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare