To je to što me zanima!

Kadeti Dinama drugi na turniru u Györu: U finalu bolja Barca

Regularni dio utakmice između Dinama i Barcelone završio je bez golova, pa su o pobjedniku odlučivali penali. U lutriji penala bolji su se pokazali igrači Barcelone
Vidi originalni članak

Dinamovi kadeti osvojili su drugo mjesto na međunarodnom turniru Audi Eto Györ U-16 Cup koji se igrao u mađarskom Györu. U finalu su izgubili od Barcelone nakon izvođenja penala 3-2.

Regularni dio utakmice između Dinama i Barcelone završio je bez golova, pa su o pobjedniku odlučivali penali. U lutriji penala bolji su se pokazali Katalonci koji su s 3-2 uzeli naslov.

Dinamo je do finala došao pobjedama protiv bečkog Rapida 4-1, praške Slavije 3-0 te lisabonske Benfice 1-0.

Mlade snage Dinama je s klupe vodio trener Dean Klafurić, a treba istaknuti kako je to generacija koja je nedavno osvojila turnir u Manchesteru.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • shit_happens_ 15.09.2013.

    ima vremena već će njih mamić sa svojim metodama upropastit

  • Mate Hajduk 15.09.2013.

    a sad vas veliki vođa vabi na maximir za 5 kuna (ukljucene kokice hot-dog i cocacolu) dolazi VELIKI cernomorec ahahahahaha ps: prognoza 1:7 :)

  • Mate Hajduk 15.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare