Obavijesti

Sport

Komentari 185

Dobili Milan na Old Traffordu: Kadeti Dinama svjetski prvaci

Dobili Milan na Old Traffordu: Kadeti Dinama svjetski prvaci
1

'Modri' su na putu do naslova 'rušili' Milan, Shandong, Boca Juniors, Ulsan Hyundai, Arsenal te ponovno Milan. Golove za Dinamo u finalu zabili su Borovec i Lovren

VIDEO

Kadeti Dinama (U-15) osvojili su prestižni Nike Premier Cup. U finalu su na Old Traffordu nakon produžetaka pobijedili Milan 2-1.

U regularnom dijelu utakmice gol za Dinamo je zabio Borovec, ali Milan je uspio izjednačiti pa je utakmica otišla u produžetke. Ipak da 'modri' treću uzastopnu utakmicu ne moraju pucati penale pobrinuo se Lovren koji je zabio u produžetku za veliko slavlje Dinamovih kadeta.

- Ponosni smo uspjehom koji smo postigli. Ostvarili smo snove izborivši nastup u finalu na prekrasnom 'kazalištu snova' u Manchesteru, a osvajanje trofeja je nešto što nitko od nas neće nikada zaboraviti; zaista poseban osjećaj - rekao je trener Krešimir Gojun za službene stranice kluba.

'Modri' su na putu do naslova na ovom prestižnom turniru 'rušili' Milan, Shandong, Boca Juniors, Ulsan Hyundai, Arsenal te ponovno Milan.

Dinamo je tako osvojio turnir koji je započeo prije nekoliko mjeseci, a na njemu je sudjelovalo više od 8000 momčadi iz cijelog svijeta. Na završnici u Manchesteru igralo je 16 najboljih momčadi, među kojima i 'modri'.

Inače, finalna utakmica između Dinama i Milana bila je uvod u generalku Manchester Uniteda uoči početka nove sezone. Protivnik 'crvenih vragova' na Old Traffordu je Rakitićeva Sevilla.

Popis igrača Dinama:

Adrian Šemper, Matej Hudeček, Borna Sosa, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Luka Pasariček, Nikola Moro, Borna Borovec, Josip Brekalo, Karlo Igor Majić, Davor Lovren, Dino Halilović, Adrian Zenko, Andreas Antić, Bruno Goda, Kristijan Sabolović.

Popis članova stručnog stožera: 

Krešimir Gojun, Milan Šnjarić, Jasmin Osmanović, Sebastijan Grgac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"