To je to što me zanima!

Kadeti Rijeke u ludoj utakmici u Dugopolju do osvajanja kupa

'Modri' su poveli golom Vrbančića nakon solo prodora u 48. minuti. Momčad s Kvarnera preokrenula golovima Srdoča u 65. i 69. te Kneževića u 79. i Korača u 86. Posebno je atraktivan bio gol Kneževića
Vidi originalni članak

Kadeti Rijeke pobjednici su kupa Hrvatske. Na stadionu u Dugopolju momci s Kvarnera pod vodstvom Hrvoja Stilinovića pobijedili su Dinamo 4-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijački neredi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su poveli golom Vrbančića nakon solo prodora u 48. minuti. Gol ide i na dušu golmana Rijeke, budući da je lopta u mrežu ušla u prvi kut.

Momčad s Kvarnera preokrenula golovima Srdoča u 65. i 69. te Kneževića u 79. i Korača u 86. Srdoč je prvi gol zabio ih okreta. Drugi put poentirao je nakon velike pogreške zadnje linije Dinama.

BIJELI BROD ZA RABUZINA Armada večeras isplovljava za Split, policija na novim mukama ANKETA Dinamo je neodlučan. Četvorica su kandidata za klupu prvaka

Za eurogol sepobrinuo spomenuti Knežević. Topovski je pogodio s više od 20 metara za 3-1. Skinuo je pauka... U 83. kontru je povukao raspoloženi Srdoč, pobjegao je obrani zagrebačkog kluba pa nesebično poslužio Korača, a ovaj nije imao težak posao.

Rijeka je do kraja utakmice imala još nekoliko jako dobrih prilika pa je Dinamo mogao i gore stradati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kicovz 25.05.2022.

    čestitke momcima, zaslužili su👏

  • Toma123 25.05.2022.

    za predjelo Dinamo, a za večeru Hajduk, jer večera mora biti lagana. 😜

  • simri 25.05.2022.

    Lijepa uvertira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare