To je to što me zanima!

Kahn napao svog nasljednika: 'Bojali su se da će eskalirati'

Zato mu je savjetovano da ne putuje u Köln kako bi se izbjegla daljnja eskalacija, tvrdi počasni predsjednik Bayerna
Vidi originalni članak

Bayern je u subotu 33. put proslavio naslov njemačkog prvaka, a nakon utakmice u Kolnu, Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić dobili su 'pedalu'.

Legendama bavarskog kluba takva je odluka bila poznata i uoči zadnjeg kola, no Salihamidžić je svejedno bio na utakmici, a sad je poznato zašto Kahn nije. Naime, rastanak s bivšim golmanom nije bio 'ugodan', tvrdi počasni predsjednik bavarskog kluba, Uli Hoeness.

LUDNICA U NJEMAČKOJ Neviđena drama u zadnjem kolu Bundeslige: Bayern opet prvak, Borussia D. prokockala naslov! SMJENA NAKON TITULE Drama u Bayernu: Salihamidžić i Kahn ekspresno dobili otkaz!

- U razgovoru je Kahn verbalno napadao svog nasljednika Jan-Christiana Dreesena. Zato mu je savjetovano da ne putuje u Köln kako bi se izbjegla daljnja eskalacija - otkrio je Hoeness za Kicker.

- Kahn je vrlo inteligentan čovjek i diskusija s bivšim golmanom bila je zabavna. Veliko razočarenje je to što sam mislio da može sam obaviti posao zbog svoje osobnosti, ali on se umjesto toga okružio svojim savjetnicima - dodao je.

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA VIDEO Evo kako je Mainz skupo koštao Dortmund i gola Musiale koji je odlučio prvaka Njemačke

Ipak, unatoč svemu, Hoeness se želi razići s legendarnim golmanom u dobrim odnosima.

- Imam puno poštovanja prema toj osobi, postigao je puno kao igrač. Čak i ako nije ispunio očekivanja kao generalni direktor, moja su vrata Oliveru uvijek otvorena.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anonimus2017 29.05.2023.

    Hasan nije za velike funkcije u klubu, a Kahn možda i nije trebao otići. Sve je krenulo krivo nakon nepotrebne smjene Negelsmana i promašaja sa dovođenjem Tuchela. Možda su trebali razmisliti o Lotharu Matheusu kao Khanovom nasljedniku. Ne znam gdje su Bastian Schwainsteiger, Lahm i ostali veliki igrači Bayerna

Komentiraj...
Vidi sve komentare