To je to što me zanima!

Kaiser: Bayern će se boriti za drugo mjesto, prvak se zna...

Dortmund ove sezone neće posustati. Prvo mjesto je već odlučeno, kaže bivši predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer te tvrdi da Bavarci mogu biti tek drugi
Vidi originalni članak

Trebali smo prije dovesti Neuera (golmana Schalkea, nap. a.). Sad je komplicirano i kasno. A za to je kriv predsjednik, napao je Franz Beckenbauer predsjednika Bayerna Ulija Hönessa.

Bivši predsjednik bavarskoga kluba usput je izjavio i kako ne vjeruje da Bayern može ove sezone osvojiti prvenstvo. Na pauzu su Bavarci otišli na petome mjestu, sa 14 bodova manje od prvoplasirane Borussije Dortmund.

- Oni ove sezone neće posustati. Prvo mjesto je već odlučeno, ostaje nam samo boriti se i zadovoljiti drugim mjestom na ljestvici - rekao je Kaiser Franz. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • korisnik032 29.12.2010.

    ma glupani sami su sebi to dozvolili...imaju bruku para mogu kupit dobre igrace ,,njima ottl breno contento igraju....boze sacuvaj..

  • Mario Gomez 28.12.2010.

    Nadam se da je ovo samo Kaiserova pila naopako, premda, teško je očekivat da će Borussia prokockat 14 bodova... iskreno, zaslužili su da budu prvaci, čak bi mi bilo i drago da se vrate na stare staze... pa onda Dortmundu naslov, ja najbolji strijelac i svi zadovoljni :))

  • lovator 28.12.2010.

    Ovo bi moglo biti zanimljivo. Höness je kao Mamic, najpametniji na svijetu, Kod svake kritike reagira kao vulkan, bas me zanima hoce li sada smjeti sta reci... Iskreno, ne vjerujem! Franz je ipak malo prekrupna riba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare