To je to što me zanima!

Kaja Rogulj: Uvijek sam jako loše prolazio protiv Dinama...

Kako sam prolazio s Čopom? Još gore! Hajduk je inače teško prolazio u Koprivnici, ali taj put kad sam ja igrao, i on nas je dobio, rekao je bivši igrač Slaven Belupa
Vidi originalni članak

Hoću li mijenjati dres s dinamovcima? Pa ja sam hajdukovac, nema nikakve šanse, smije se Kaja Rogulj, branič bečke Austrije.

Bivši igrač Slaven Belupa vrlo dobro poznaje Dinamo, igrao je protiv njega u HNL-u.

- Valjda pretpostavljate kako sam prolazio. Nikako. Igrali smo šest puta, pet puta izgubili, a jedanput odigrali 0-0. Eto, taj remi bio mi je najveći domet. Kako sam prolazio s Čopom? Još gore! Hajduk je inače teško prolazio u Koprivnici, ali taj put kad sam ja igrao, i on nas je dobio - smije se Kaja.

Zbog velike srčanosti miljenik je austrijskih navijača.

- Lani smo osvojili prvenstvo, a ja sam bio izabran u momčad sezone. Inače, navijači Austrije imaju frakciju koja je vrlo agresivna, pa im je zabranjen ulazak na stadion - kaže 27-godišnji Splićanin.

U austrijskim medijima, a i među nogometašima bečkoga kluba, Dinamo je okarakteriziran kao velik favorit.

- A nego što? Pa dajte samo pogledajte budžet Dinama i budžet Austrije. Kupili su sjajne napadače. Bojim li ih se? Ne spavam danima! Šalim se, respektiram ih, ali mi je veći problem kako nabaviti ulaznice prijateljima jer sam čuo da će Maksimir biti rasprodan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Barinjo 20.08.2013.

    Kaja želim ti svu sreću u EL i nadam se da ćeš nastavit gubit protiv dinama što bi bilo najbolje najbolje da ne rušiš tradiciju

  • Hank Moody 20.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • It's kišing 20.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare