To je to što me zanima!

Kaka: Cristiano Ronaldo je kompletniji igrač od Messija

"Messi i Cristano Ronaldo su najbolji nogometaši svijeta. No, mislim da je Cristiano kompletniji igrač od Lea Messija. On je, zapravo, najkompletniji igrač na svijetu"
Vidi originalni članak

Brazilski nogometni as Kaka smatra da je njegov klupski suigrač iz Real Madrida Cristiano Ronaldio kompletniji igrač od Barcelonine vedete, Argentinca Lionela Messija...

Rivalstvo dvojice najboljih nogometaša Primere još je veće nakon što je Messi nedavno izjavio ''kako zabija golove za Barcelonu, a ne za nagrade''. Pritom je Argentinac očito ciljao na Portugalca. Ronaldo je, naime, prošloga tjedna primio nagradu "Europska zlatna kopačka" za 40 postignutih pogodaka prošle sezone, najviše od svih igrača na europskom tlu.

- Govoriti o tome tko je najbolji nogometaš nije releventno jer sve ovisi o tome što je momčad određenog igrača napravila kao kolektiv. Messi i Cristano Ronaldo su najbolji nogometaši svijeta. No, mislim da je Cristiano kompletniji igrač od Messija. On je, zapravo, najkompletniji igrač na svijetu – izjavio je Kaka.

- Cristiano zabija golove s glavom, s obje noge, on je definitivno najkompletniji. U svakom slučaju, mislim da je Ronaldo najbolji igrač s kojim sam ikada igrao – zaključio je Kaka.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • alen20_18 10.11.2011.

    joooj jedva cekam el clasico da vidim one barcine padavicare kako se bacaju po terenu i kako vriste od tih silnih udaraca poput alvesa onda, i pedra pa i lessia..fc barcelona hollywood

  • Toka10 10.11.2011.

    e moj decko nisi ti svoj MESSI je od mogucih 10 utakmicca protiv ronalada u 9 pokazao da je za njega El Maestro

  • user_46427 10.11.2011.

    to se zna odavno da je najkompletniji....sad ce berna rec ak je najkompletniji nije najbolji.....hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare