To je to što me zanima!

Kaka nema ništa protiv odlaska u Manchester City

Brazilac nema ništa protiv dolaska u City. Već je drugu godinu Kaka na izlaznim vratima Milana, ali je odolijevao ponudama Reala, Barce i Chelseaja
Vidi originalni članak

Novac Abu Dhabi United Group očito su zaludjeli i navijače Manchester Cityja, ali i mnoge druge nogometaše koji su na njihovoj listi želja.
Dosad su milijarderi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata doveli Brazilca Robinha, ali očigledno je kako će tijekom siječnja i idućeg ljeta krenuti u još žešću kupnju.
Cristiano Ronaldo, Kaka, Gerrard, Fernando Torres, Buffon i mnogi drugi su na njihovu popisu mogućih pojačanja, a svima njima bi Manchester City omogućio ugovore života.
Brazilac Kaka, i dalje službeno najbolji svjetski nogometaš, nema ništa protiv dolaska u Manchester City. Već je drugu godinu Kaka na izlaznim vratima Milana, ali odolijeva ponudama koje je dosad dobivao od Real Madrida, Barcelone i Chelseaja.
- Kaka nema ništa protiv Manchester Cityja, no postoji uvjet po kojem se ta momčad mora potvrditi. Ako sezonu završe iza četvrtog mjesta u Premiershipu i ako se ne plasiraju u Ligu prvaka, onda mislim da Kaka neće previše dvojiti. Bez obzira na ponudu i bez obzira na bilo što drugo - rekao je Diogo Kotscho, Kakin agent, i dodao:
- Moj igrač želi samo igrati u najboljim klubovima Europe. To je prvi uvjet i razmislit ćemo o Manchester Cityju kada dođe vrijeme za to.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • romanista 08.09.2008.

    to agent kaze koji njusi pare a ne kaka,jer da je htio mogao je otici za velike pare u real ili chelsea vec

  • kika_gnc 08.09.2008.

    ma službeno ili ne,on će bit najbolji igrač je jer je.....ma kaka je car igrač i pol...

Komentiraj...
Vidi sve komentare