Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kaka nema ništa protiv odlaska u Manchester City

Kaka nema ništa protiv odlaska u Manchester City
1

Brazilac nema ništa protiv dolaska u City. Već je drugu godinu Kaka na izlaznim vratima Milana, ali je odolijevao ponudama Reala, Barce i Chelseaja

VIDEO

Novac Abu Dhabi United Group očito su zaludjeli i navijače Manchester Cityja, ali i mnoge druge nogometaše koji su na njihovoj listi želja.
Dosad su milijarderi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata doveli Brazilca Robinha, ali očigledno je kako će tijekom siječnja i idućeg ljeta krenuti u još žešću kupnju.
Cristiano Ronaldo, Kaka, Gerrard, Fernando Torres, Buffon i mnogi drugi su na njihovu popisu mogućih pojačanja, a svima njima bi Manchester City omogućio ugovore života.
Brazilac Kaka, i dalje službeno najbolji svjetski nogometaš, nema ništa protiv dolaska u Manchester City. Već je drugu godinu Kaka na izlaznim vratima Milana, ali odolijeva ponudama koje je dosad dobivao od Real Madrida, Barcelone i Chelseaja.
- Kaka nema ništa protiv Manchester Cityja, no postoji uvjet po kojem se ta momčad mora potvrditi. Ako sezonu završe iza četvrtog mjesta u Premiershipu i ako se ne plasiraju u Ligu prvaka, onda mislim da Kaka neće previše dvojiti. Bez obzira na ponudu i bez obzira na bilo što drugo - rekao je Diogo Kotscho, Kakin agent, i dodao:
- Moj igrač želi samo igrati u najboljim klubovima Europe. To je prvi uvjet i razmislit ćemo o Manchester Cityju kada dođe vrijeme za to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

LIVE Bayern - Real Madrid 2-1: Bavarci preokrenuli u nastavku!
PRATITE PRIJENOS

LIVE Bayern - Real Madrid 2-1: Bavarci preokrenuli u nastavku!

Liga prvaka, polufinale: S jedne strane šest, s druge 14 naslova prvaka Europe. Real je poveo golom Vinicusa, no Sane je izjednačio za domaćine u u drugom poluvremenu, a potom je Kane zabio za 2-1

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna