To je to što me zanima!

Povijesni debakl u Beogradu: Partizan uništio Split sa 109-49!

Tek koji dan nakon što je izgubio od Zvezde na jednu loptu, Opravdanje donekle može biti sastav s kojim je Split došao u Beograd, Srđan Subotić u rotaciji je imao tek osam igrača.
Vidi originalni članak

Ista su liga, ali samo po ljestvici. Parket je pokazao pustu suprotnost, pravu blamažu i povijesni debakl Splita usred Beograda. Partizan je u Štark areni pobijedio Split s točno 60 razlike! Ili 109-49. Nikad nitko nije ostvario veću pobjedu ili doživio veći poraz otkako je ABA lige. Cedevita je dosad držala rekord pobjedom protiv Zadra s 58 razlike.

Tek koji dan nakon što je izgubio od Zvezde na jednu loptu, Opravdanje donekle može biti sastav s kojim je Split došao u Beograd, Srđan Subotić u rotaciji je imao tek osam igrača, bez Perkovića, Baje, Jukića, Kovačeviča, Kedže... I držali su se u prvoj četvrtini, a onda je krenulo potapanje. Drugu četvrtinu Partizan je dobio 34-5! Od 25-15 otišli su domaćini na 53-17. I bez većeg dizanja kočnice do konačnih +60. Uz 20 skokova više, 67 posto šuta za dva, 59 za tri...

Samo je Shorter nešto pokazao u gostujućim redovima, zabio je novopridošli Amerikanac 17 koševa, ali trebat će njemu i Splitu pomoć da bi ostali u regionalnom društvu. Na začelju su s dvije pobjede i 13 poraza...

- Želim zahvaliti kolegi Subotiću i ljudima iz Splita što su uopće došli odigrati utakmicu. Bilo je neravnopravno, s osmoricom igrača su došli, jedan je junior, jedan se ozlijedio. Ovo nisu normalne okolnosti i ovo se ne može smatrati normalnom utakmicom. Svojim igračima čestitam što su igrali maksimalno i poštovali sebe, navijače i protivnike - rekao je Partizanov trener Željko Obradović.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Zukizuki 06.01.2022.

    Kako to da se sada nije javio novinar jurišić? Kada Split dobije Ciboni eto ga...

  • 06.01.2022.

    Kad sam neki dan reka da ide blamaza u Beogradu, ljudi su mi minuse davali, nema ovo veze sa Splitom, svi se sramote Zadar dva dana prije njih, Cibona doma od Mornara, Rađa gledas li, nisi tia da igramo Aba ligu, mozda i bolje da se zavaravamo sa Hermes Analiticom,niže ne može, ne može!!

  • NindžaPijace 06.01.2022.

    Ovi u 2 dana napune zadar 40 razlike pa onda Split 60 razlike. Ima li ovo više smisla ikakvog biti kante za napucavanje u ABA ligi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare