To je to što me zanima!

Kakav gaf: Davis Cup htio se pohvaliti Modrićem, kad ono...

U objavi na Instagramu službeni profil momčadskoga teniskog natjecanja, umjesto Luke Modrića, označio je stanovitog Lucasa Modricha. Nakon nekog vremena ipak su popravili stvar, ali sve je zabilježeno
Vidi originalni članak

Luka Modrić (35) nije propustio priliku doći na tribine Madrid Arene i podržati hrvatske tenisače protiv Srbije u polufinalu Davis Cupa, kao i njegov suigrač iz Real Madrida Luka Jović, srpski reprezentativac, u društvu bolje polovice Sofije Milošević.

POGLEDAJTE VIDEO: Borna Gojo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često je kapetan "vatrenih" bio u fokusu režisera u španjolskoj prijestolnici, sjedio je u loži vrlo blizu terenu pokraj bivšeg španjolskog tenisača Fernanda Verdasca, a njegovim dolaskom pohvalili su se i na službenoj stranici Davis Cupa na Instagramu.

Ipak, administratori su se malo zaigrali pa su zaboravili označiti pravog Luku Modrića i njegov profil @lukamodric10, već izvjesnog Lucasa Modricha (@lucas.modrich).

Nakon nekog vremena ipak su shvatili što su napravili pa su maknuli taj story i stavili novi s pravilno označenim profilom. Naravno, to svejedno nije promaklo dijelu od 322.000 pratitelja, koliko ih Davis Cup ima u trenutku objave članka.

POGLEDAJTE kako autorska prava utječu na izradu glazbe

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Faaip de Oiad 04.12.2021.

    o gafovima oni koji napišu da Modrić ima 35 godina.  

  • strapac 04.12.2021.

    Tko je čovjek s crnom maskom na licu?

  • vedii888 04.12.2021.

    Luka Modrić

Komentiraj...
Vidi sve komentare