To je to što me zanima!

To se ne brani! Zabio volejčinu s 25 metara u 2. engleskoj ligi

Nakon kornera Wolverhamptona lopta dolazi do Nevesa koji je desnom nogom još malo podiže i namješta na volej. Golman Derby Countyja nije imao šanse obraniti ovaj volej...
Vidi originalni članak

U vrijeme kad su oči nogometnih fanova diljem svijeta bile uprte u Santiago Bernabeu i sudar divova Reala i Juventusa, na Molineuxu su navijači Wolverhamptona mogli uživati u rapsodiji svojih igrača.

Wolvesi su pobijedili Derby County 2-0 i stigli na korak do osvajanja naslova prvaka. Prvi gol zabio je Diogo Jota već u šestoj minuti, a onda u drugom dijelu na scenu stupa najbolji igrač Wolvesa, a po nekima i cijele lige, Ruben Neves (21).

BORBA ZA NASLOV Drama! Promašili dva penala u nadoknadi, sukobili se treneri...

Mladi portugalski veznjak u 51. minuti utakmice zabio je možda i najljepši gol ove sezone. Nakon kornera Wolverhamptona lopta dolazi do Nevesa koji je desnom nogom još malo podiže i namješta na volej. Iako mu je protivnički igrač ulazio u blok, Neves ju je opalio s 25 metara, a lopta je odsjela u samom gornjem kutu Carsonova gola.

I kolo prije Neves je prekrasno zabio iz vana, taj put Cardiffu iz slobodnjaka za pobjedu 1-0. Majstor kojeg čeka velika karijera nastavi li ovako...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Peromalialiveliki33 12.04.2018.

    Svaka cast majstore

  • robicasvor 12.04.2018.

    Lik trpa golcine svako kolko, odlican igrac

  • Karlo Butić Butigol 12.04.2018.

    Ili Malcomov gol protiv Dijona ove sezone kad se poigrao s branicem i opalio projektil s nekih 35 metara od grede!

Komentiraj...
Vidi sve komentare