To je to što me zanima!

Kakav niz: Rijeka je posljednji put izgubila prije godinu dana

Rijeka je 21. veljače 2016. godine izgubila u Maksimiru od Dinama 3-0. Bio je to posljednji poraz Kekove momčadi u HNL-u. Nakon toga je izgubila samo od Belupa u polufinalu Kupa
Vidi originalni članak

Rijeka juri prema povijesnom naslovu prvaka na krilima sjajnog Franka Andrijaševića. Pobjedom u Osijeku zadržala je plus šest ispred Dinama i produžila je svoj niz u HNL-u na čak 34 utakmice bez poraza.

Posljednji su put Riječani u HNL-u izgubili prije točno godinu dana. Dinamo je 21. veljače 2016. godine u Maksimiru pobijedio 3-0. Pali su Riječani u Maksimiru u posljednjih 25 minuta. Dva je gola zabio El Soudani i jedan Leonardo Sigali.

Nakon toga je krenula sjajna riječka serija. Godinu su dana bez poraza u HNL-u, izgubili su samo jednu natjecateljsku utakmicu. Pali su kod Slaven Belupa u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa. "Farmaceuti" su pobijedili 3-0. Izgubila je Rijeka taj susret, ali zato je već godinu dana praktički nedodirljiva u HNL-u.

Dobili su Riječani 26 utakmica, a u osam su remizirali. To je njihova bilanca u posljednjih 365 dana u hrvatskoj ligi. Impresivno, nema što. Za vikend će Kekove trupe na neugodno gostovanje kod Intera u Zaprešić. Samir Toplak je često sa svojom momčadi znao zaustaviti goste s Kvarnera. Ne vole Riječani baš gostovanje kod Intera.

U Dinamu su očekivali njihov kiks u Gradskom vrtu, nisu ga dočekali. Veliko je pitanje može li Inter biti prva momčad koja će nakon više od godinu dana pobijediti Rijeku. Realno, to bi bila velika senzacija. Sjajna bi se riječka serija mogla nastaviti i u ovom kolu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Iskrivljena antena 22.02.2017.

    Rijeka će biti prva u Hrvatskoj ali realno Inter od Rijeka minimalno gubi -2

  • volimpršut 21.02.2017.

    Rijeko moja,ne osvojiš li ove godine prvenstvo onda ne znam kad ćeš...Dinamo je jadan i sad to treba iskoristiti...jedino im Maminjo može pomoći znamo na koji način,kroz igru Dinamo je slab!Krepat ma ne molat!

  • dakota66OS 21.02.2017.

    Rijecanke su uvijek bile extra pipice....napredna ekipica...nesto kao slovenke...drzava u drzavi...ono multikulturalnost i te spike...jos ako si gospodin kao ja pa sijes neku bankicu i imas prodju...crn, zgodan, sa seljackim Osjeckim naglaskom...ma samo decki naprijed! Sve vam je oprosteno zgazite sve! Uzmite naslov! Shebite i chelsea

Komentiraj...
Vidi sve komentare